InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dosyaupload linklerinide kullanabilirsiniz. ben ordan indirmiştim sıkıntısı yok
freebsd 11.4 yazan dosyauploadı indiriyorum o halde doğrumu

freebsd 11.4 yazan dosyauploadı indiriyorum o halde doğrumu
o makineye kuracağınız vdi. onu indirin. sonra files dosyalarınıda dosyaupload linkleri var alternatif adı altında onlarıda indirin. Eğer github ta sorun yaşadıysanız

o makineye kuracağınız vdi. onu indirin. sonra files dosyalarınıda dosyaupload linkleri var alternatif adı altında onlarıda indirin. Eğer github ta sorun yaşadıysanız
anladım dosyauploaddan binar.7z rar dosyasını şuanda indiriyorum freebsd 11.3 kurulu zaten makinada o yüzden buradakini indirmiyorum onun dışında dumpProto dosyasını nereye aktaracağım.

anladım dosyauploaddan binar.7z rar dosyasını şuanda indiriyorum freebsd 11.3 kurulu zaten makinada o yüzden buradakini indirmiyorum onun dışında dumpProto dosyasını nereye aktaracağım.
alternatiften indirdiğniiz dumproto ile değiştirin. konunun son satırındaki güncel olan dump protoyla

alternatiften indirdiğniiz dumproto ile değiştirin. konunun son satırındaki güncel olan dump protoyla
sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bana mesaj atma şansınız varmı takıldığım yerlerde size mesaj atabilirmiyim?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri