- Konular
- 193
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 752
- Altın Konu
- 21
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 1,153
- DevLira
- 89
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mariadb bir program değil. mysql gibi. navicata girerken mysql değil mariadb seçip giriyorsunuz. Bende çok bilmiyorum mariadb yi ama sıkıntı yok kolay.maria db indirecekmiyim nasıl bir program hiç bir fikrim yok şuan makina değiştirdim. ne yapmam gerekiyor yoksa diğerlerinde ki ile aynı sistemmi?
Konudaki vdi yi indirip oracle ile kurun. filesi kurun diğer filesler gibi devam edin. navicattan giriş te mariadb seçin.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
tamam mariadb anladım oraya geldiğimde sorarım şimdi önerilen indirmeden pachı tunga sf masterı indirdim başka bir şey gereklimi?mariadb bir program değil. mysql gibi. navicata girerken mysql değil mariadb seçip giriyorsunuz. Bende çok bilmiyorum mariadb yi ama sıkıntı yok kolay.
Konudaki vdi yi indirip oracle ile kurun. filesi kurun diğer filesler gibi devam edin. navicattan giriş te mariadb seçin.
- Konular
- 193
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 752
- Altın Konu
- 21
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 1,153
- DevLira
- 89
dump proto güncelini indirin konunun son satıından. indiriğiniz dumpla değiştirin. bşka bişi yktamam mariadb anladım oraya geldiğimde sorarım şimdi önerilen indirmeden pachı tunga sf masterı indirdim başka bir şey gereklimi?
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
dump proto indirdim pachı tunga dosyasına bozuk arşiv demekte tekrar pachı indirip sonra dump protoyu içine mi atayım ben demi bozuk indi pachı acabadump proto güncelini indirin konunun son satıından. indiriğiniz dumpla değiştirin. bşka bişi yk
- Konular
- 193
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 752
- Altın Konu
- 21
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 1,153
- DevLira
- 89
dosyaupload linklerinide kullanabilirsiniz. ben ordan indirmiştim sıkıntısı yokdump proto indirdim pachı tunga dosyasına bozuk arşiv demekte tekrar pachı indirip sonra dump protoyu içine mi atayım ben demi bozuk indi pachı acaba
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)