HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tyZ-zip okey
@HukukKuşu
Game build etmek için
Game build etmek için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bunu kullanabilirsin Tunga paylaşmıştı clang devil için ve fotoğrafdan gördüğüm kadarıyla sen game dosyasını VS üzerinden build etmeye çalışmışsın VS üzerinden sadece client build edebilirsin Game build ederken extern dosyalarının doğru konumda olduğundan emin ol
Son düzenleme:
Biraderim çokça çabaladık hatta Alex ile görüştüm sağ olsun o da bağlandı denedik ama zannedersem Mysql taraflı bir problem varmış. Ben makineyi bir firmadan kiraladım tüm kurulumları , packler vs her şey tamam ancak sunucuya bağlanırken hata veriyor ve bunu çözemiyoruz@HukukKuşu
Game build etmek için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Bunu kullanabilirsin Tunga paylaşmıştı clang devil için ve fotoğrafdan gördüğüm kadarıyla sen game dosyasını VS üzerinden build etmeye çalışmışsın VS üzerinden sadece client build edebilirsin Game build ederken extern dosyalarının doğru konumda olduğundan emin ol
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)