HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler dosyayı 2 kere indirmeyi denedim fakat winrar açarken böyle bir hata veriyo benlik bir sorunmu acaba?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bu hatayı alan var mıdır çözümü nedir nerede yanlış yapıyorum acaba?
gmake all alırken de şu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim..
gmake all alırken de şu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim..
C++:
Full Build Start
--------------------------------------
gmake -C libgame/libgame clean
gmake[1]: Entering directory '/usr/src/server/server/libgame/libgame'
gmake[1]: Leaving directory '/usr/src/server/server/libgame/libgame'
gmake -C libgame/libgame
gmake[1]: Entering directory '/usr/src/server/server/libgame/libgame'
compile attribute.cpp
gmake[1]: clang++-devel: No such file or directory
gmake[1]: *** [Makefile:16: ../../bin/objdir/libgame/attribute.o] Error 127
compile grid.cpp
compile targa.cpp
gmake[1]: *** Waiting for unfinished jobs....
gmake[1]: *** [Makefile:16: ../../bin/objdir/libgame/targa.o] Error 127
gmake[1]: *** [Makefile:16: ../../bin/objdir/libgame/grid.o] Error 127
gmake[1]: Leaving directory '/usr/src/server/server/libgame/libgame'
gmake: *** [Makefile:43: all] Error 2
Z-zip okeypaylaşım için teşekkürler dosyayı 2 kere indirmeyi denedim fakat winrar açarken böyle bir hata veriyo benlik bir sorunmu acaba?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
visual studio yüklerken size bazı eksik seçenekler, örneğin kitaplıklar vermedi.Arkadaşlar bu hatayı alan var mıdır çözümü nedir nerede yanlış yapıyorum acaba?
C++:Full Build Start -------------------------------------- gmake -C libgame/libgame clean gmake[1]: Entering directory '/usr/src/server/server/libgame/libgame' gmake[1]: Leaving directory '/usr/src/server/server/libgame/libgame' gmake -C libgame/libgame gmake[1]: Entering directory '/usr/src/server/server/libgame/libgame' compile attribute.cpp gmake[1]: clang++-devel: No such file or directory gmake[1]: *** [Makefile:16: ../../bin/objdir/libgame/attribute.o] Error 127 compile grid.cpp compile targa.cpp gmake[1]: *** Waiting for unfinished jobs.... gmake[1]: clang++-devel: No such file or directory gmake[1]: *** [Makefile:16: ../../bin/objdir/libgame/targa.o] Error 127 gmake[1]: clang++-devel: No such file or directory gmake[1]: *** [Makefile:16: ../../bin/objdir/libgame/grid.o] Error 127 gmake[1]: Leaving directory '/usr/src/server/server/libgame/libgame' gmake: *** [Makefile:43: all] Error 2
Ekli dosyayı görüntüle 44138
Visual Studio 2019
VS 19 kullanıyorum fakat maalesef fazlaca hata alıyorum. "clang-devel(llvm-devel)" bunu da kuramadım. Acaba Anydesk ile yardımcı olma şansınız var mıdır?visual studio yüklerken size bazı eksik seçenekler, örneğin kitaplıklar vermedi.
Visual Studio 2019
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)