- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 6,475
- DevLira
- 78
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar,
64 bit windows server source build yolculuğumda karşıma çıkan bi başka engelin çösümünü atıyorum;
Şurdakini;
libthecore/xdirent.c içine yapıştırın.
Şurdakini;
libthecore/xdrent.h içine yapıştırın.
Ve game açılır;
64 bit windows server source build yolculuğumda karşıma çıkan bi başka engelin çösümünü atıyorum;
Şurdakini;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
libthecore/xdirent.c içine yapıştırın.
Şurdakini;
libthecore/xdrent.h içine yapıştırın.
Ve game açılır;
- Konular
- 198
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,660
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 278
- MmoLira
- 714
- DevLira
- 103
xdirent zaten kullanılmıyor diye hatırlıyorum direk kaldırsanda olur, titan2 dosyalarını 64e uygun ayarlamıştım eksik varsa ordan tamamlayabilirsin
- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 6,475
- DevLira
- 78
mainline source da questlua.cpp de quest disinini okumak için kullanılan foksiyonlar varxdirent zaten kullanılmıyor diye hatırlıyorum direk kaldırsanda olur, titan2 dosyalarını 64e uygun ayarlamıştım eksik varsa ordan tamamlayabilirsin
Ama evet unix/linux sistemlerde bu komutlar gcc içinde geliyor.. Windowsta ki eşdeğeri xdirent.c xdirent dosyaları sağlıyor.
Sourceları tamamen 64bit windowsa taşıyacağım artık. Mysql8-Mysqlclient.lib windowsta sadece 64 bit derleme desteği veriyor. Ayrıca libluayıda 5.4 olarak güncelledim ki çok fasla komut değişmiş baya uğraştırdı güncellerini bulmak.
@Koray' Hasır seni bulmuşken sorayım;
mysql8 server kullanırken bası sorgu cumlelerindeki kolonları mysql hata olarak dönüyor.
mesela;
orjinalde rank ile sorguyu çalıştırdığında sorgu çalışmıyor. ama alias veya tablo adıyla çekerken sorun yok. nedenini tam çösemedim. Sanırım mysqlun güncel sürümlerinde ki komutlara karşılık geldiği için olabilir. Aynı problem item tablosunun window kolonunda da çıkıyor.
- Konular
- 198
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,660
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 278
- MmoLira
- 714
- DevLira
- 103
questlua için std filesystem'a geçirebilirsin eğer başka yerde kullanılmıyorsa;
liblua güncellemesini deneyerek yapmanı tavsiye ederim çünkü çoook fazla değişecek şeyler var, mainline da ki hali 5.0 olması lazım oyundaki liblua ile normalini karşılaştırıp ymirin yaptıklarını güncel kullanacağına aktarmayı unutma TK_WHEN, TK_WITH gibi özel flagler vardı.
güncel mysql sürümünde rank ve window sütun adlarını kullanan sorgularda tırnak işaretleri(``) ile seçmen gerekiyor, düz kullanmaya çalıştığında sistemin kendi komutları ile çakışma yapıyor.
- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 6,475
- DevLira
- 78
@Koray' std:filesystemi görmüştüm eğer konuda ki güncel dosyaları bulmasaydım oradan yürüyecektim. filesystem ile ilgili örnek kod bloğu varsa paylaşman faydalı olur.
liblua güncellemesinde dediğin noktaya geldim. şimdi oralara bakıyorum.
Şöyle birşeyle karşılaştım amacı ne çösemedim;
luax_lex 5.4te kaldırılmış. next fonksiyonu yerine direk luaX_next yasıp geçiyorum. geliştirici hasır fonksiyonu kullanmak yerine neden böyle birşey yapmış olabilir?
Ayrıca '' ipucu için teşekkürler.
liblua güncellemesinde dediğin noktaya geldim. şimdi oralara bakıyorum.
Şöyle birşeyle karşılaştım amacı ne çösemedim;
luax_lex 5.4te kaldırılmış. next fonksiyonu yerine direk luaX_next yasıp geçiyorum. geliştirici hasır fonksiyonu kullanmak yerine neden böyle birşey yapmış olabilir?
Ayrıca '' ipucu için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)