Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
slm arkadaslar bu resimde hidraya girmek ıcın npc ye tıklıyorum ama ondan sonra hic birsey olmuyor iceri girmiyor sebeb nedir acaba saygılar herkese
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sorunu halettimde 1 dalgada core veriyor bu seferdeMonsterMt2 & BestiaMt2 & MorisMt2 & AlfaMt2 Server Files Full [Zodyak içerir]
filesi o sorunu bende çözemedim harita index v.b şeylerden kaynaklanmıyor sorun quest te ara sorunu
ben o filesle çok ilgilendim aşırı hata var onda altından kalkamazsın arkadaşım üçretli olarak yaptırmıştı yaklaşık 130 adet sorun fix die not defteri vardı o yüzden bende braktım onu.Sorunu halettimde 1 dalgada core veriyor bu seferde
dalgayı baslat diyince core veriyorben o filesle çok ilgilendim aşırı hata var onda altından kalkamazsın arkadaşım üçretli olarak yaptırmıştı yaklaşık 130 adet sorun fix die not defteri vardı o yüzden bende braktım onu.
bestia files die arat bul onu indir payaşan kişi içine açık koymuş açığı kapat onu kullan daha iyi az da olsa fix yapmış
Forumdaki questi kullandıysan sorun var hidra questlerdedalgayı baslat diyince core veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 24050
5 tane guest denedım yıne core verıyorForumdaki questi kullandıysan sorun var questlerde