farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Uriel AC ban kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Okyanus Won
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba, konu yanlış yerdeyse kusuruma bakmayın.

Uriel AC korumalı bir server oynuyorum fakat galiba ban yedim bu problemi nasıl çözebilirim?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Yorumunuz için teşekkür ederim. Wm ware hardware yazdığımda googleye Wmware workstation karşıma çıkıyor. Yapmam gereken sanal pc mi kullanmak. Tam anlayamadım. Host dosyasını arkadaşlardan istiyorum çok farklı dosyalar ban yedikleri svlerin web site linkleri var içerisinde sadece

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

demek istediğim program bu
Arkadaşlar merhaba, konu yanlış yerdeyse kusuruma bakmayın.

Uriel AC korumalı bir server oynuyorum fakat galiba ban yedim bu problemi nasıl çözebilirim?

Wm ware hardware programı kullanarak bilgisayarın donanımsal serial nolarını kaldırabilirsin onun dışında sağlıklı çalışan bir program yok o programıda neten bulabilirsin uygun bölüme taşındı. Ek olarak arkadaşından dostundan host dosyası alarak host dosyanı değiştirebilirsin.

Wm ware hardware programı kullanarak bilgisayarın donanımsal serial nolarını kaldırabilirsin onun dışında sağlıklı çalışan bir program yok o programıda neten bulabilirsin uygun bölüme taşındı. Ek olarak arkadaşından dostundan host dosyası alarak host dosyanı değiştirebilirsin.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Wm ware hardware yazdığımda googleye Wmware workstation karşıma çıkıyor. Yapmam gereken sanal pc mi kullanmak. Tam anlayamadım. Host dosyasını arkadaşlardan istiyorum çok farklı dosyalar ban yedikleri svlerin web site linkleri var içerisinde sadece

Sanal pc kurmanıza gerek yok benim hatam pardon telefondan yazdığım için oto klavyede kalmış vhvid spoffer yazıp o programdan oradan pc nizin tüm serial kimliğini değiştirin. İnternete nasıl yapılacağı anlatılıyor

Host dosyasına gelince hile hurdayla işi olmamış biri olsun ondan alın

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri