C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Titan2.Global Server Files 2020-06-26

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

upload in "mediafire" "google drive" plss <3

@Onur Balcı Gülüm geçmiş olsun öncellikle, ama şu @idris001'e çok yazık ya harbi çocuk ne hayal kursa sonucu hüsran. Allah yolunuzu açık etsin, oyuncuların parasına göz diken, emeklerini hiçe sayan, oyuncuları para olarak gören insanlar şu piyasadan defolsalar daha iyi olucak herşey.
Bitmiş klk grubunda reklam fiyatı sorduğumuzda taştaş geçer gibi 1000TL istemesinden mütevellit böyle paragöz insanları ciddiye alamıyorum (Bu konuşmanın olduğu tarihte grub klkmt2ye döndü, sonra can baranlara verildi başka bi grup klk adina çevrildi, baran kardeşler darbe vurmuş falan falan bir ton muhabbet oldu yeni gruptada 2k yada 3k kişi falan vardı) boşuna önceki yorumlarda mmodrama en sevdiğim diye yazmadım, herkes bir acıtasyonda ama her birisinin ruhunu biliyorum ben :d
MLBAJJ.jpg

Son düzenleme:
Bitmiş klk grubunda reklam fiyatı sorduğumuzda taştaş geçer gibi 1000TL istemesinden mütevellit böyle paragöz insanları ciddiye alamıyorum (Bu konuşmanın olduğu tarihte grub klkmt2ye döndü, sonra can baranlara verildi başka bi grup klk adina çevrildi, baran kardeşler darbe vurmuş falan falan bir ton muhabbet oldu yeni gruptada 6k yada 10k kişi falan vardı) boşuna önceki yorumlarda mmodrama en sevdiğim diye yazmadım, herkes bir acıtasyonda ama her birisinin ruhunu biliyorum ben :d
MLBAJJ.jpg
Taktik basit hacım kırmızı şeridi sen doldur. G:DFJGHKLJ:UİŞ
9UwKf7.png

Bitmiş klk grubunda reklam fiyatı sorduğumuzda taştaş geçer gibi 1000TL istemesinden mütevellit böyle paragöz insanları ciddiye alamıyorum (Bu konuşmanın olduğu tarihte grub klkmt2ye döndü, sonra can baranlara verildi başka bi grup klk adina çevrildi, baran kardeşler darbe vurmuş falan falan bir ton muhabbet oldu yeni gruptada 6k yada 10k kişi falan vardı) boşuna önceki yorumlarda mmodrama en sevdiğim diye yazmadım, herkes bir acıtasyonda ama her birisinin ruhunu biliyorum ben :d
MLBAJJ.jpg
indir.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri