- Konular
- 58
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 400
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 171
- MmoLira
- 2,083
- DevLira
- 135
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
upload in "mediafire" "google drive" plss <3
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,256
- DevLira
- 16
Bitmiş klk grubunda reklam fiyatı sorduğumuzda taştaş geçer gibi 1000TL istemesinden mütevellit böyle paragöz insanları ciddiye alamıyorum (Bu konuşmanın olduğu tarihte grub klkmt2ye döndü, sonra can baranlara verildi başka bi grup klk adina çevrildi, baran kardeşler darbe vurmuş falan falan bir ton muhabbet oldu yeni gruptada 2k yada 3k kişi falan vardı) boşuna önceki yorumlarda mmodrama en sevdiğim diye yazmadım, herkes bir acıtasyonda ama her birisinin ruhunu biliyorum ben :d@Onur Balcı Gülüm geçmiş olsun öncellikle, ama şu @idris001'e çok yazık ya harbi çocuk ne hayal kursa sonucu hüsran. Allah yolunuzu açık etsin, oyuncuların parasına göz diken, emeklerini hiçe sayan, oyuncuları para olarak gören insanlar şu piyasadan defolsalar daha iyi olucak herşey.
Son düzenleme:
- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 2,157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 239
- DevLira
- 56
Taktik basit hacım kırmızı şeridi sen doldur. GBitmiş klk grubunda reklam fiyatı sorduğumuzda taştaş geçer gibi 1000TL istemesinden mütevellit böyle paragöz insanları ciddiye alamıyorum (Bu konuşmanın olduğu tarihte grub klkmt2ye döndü, sonra can baranlara verildi başka bi grup klk adina çevrildi, baran kardeşler darbe vurmuş falan falan bir ton muhabbet oldu yeni gruptada 6k yada 10k kişi falan vardı) boşuna önceki yorumlarda mmodrama en sevdiğim diye yazmadım, herkes bir acıtasyonda ama her birisinin ruhunu biliyorum ben :d
![]()
FJGHKLJ:UİŞ
- Konular
- 48
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 18d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 322
- DevLira
- 0
Bitmiş klk grubunda reklam fiyatı sorduğumuzda taştaş geçer gibi 1000TL istemesinden mütevellit böyle paragöz insanları ciddiye alamıyorum (Bu konuşmanın olduğu tarihte grub klkmt2ye döndü, sonra can baranlara verildi başka bi grup klk adina çevrildi, baran kardeşler darbe vurmuş falan falan bir ton muhabbet oldu yeni gruptada 6k yada 10k kişi falan vardı) boşuna önceki yorumlarda mmodrama en sevdiğim diye yazmadım, herkes bir acıtasyonda ama her birisinin ruhunu biliyorum ben :d
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)