- Konular
- 139
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 10,387
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
dolandırıp kaçmadın mı filesi sildin? ben ne harcadıysam kendi emeğimle kazandım sen gibi yalvararak değil ortaya çalışma sundum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
millet beğendi satın aldı senin gibi yerimde sayıp hop onurdan gelir hop bundan gelir diye beklemedim 2. yılımdayım yıllık 21.000₺ ödüyorum kendi çabalarımla kazandığım ücretlerle sen ayrılmak değil hep kaçmak istedin oyunu bırakıp nereye kaçıyosun o kadar reklam veriyoruz oyuncu giriyor emek veriyor para yatırıyor sen bu işe para gözüyle bakıyosun diğer tarafı düşünmüyorsun nolucak astradakilerin paraları emekleri filesi sildinde noldu yani ek olarak herşeyi geç diary benim mapper kimliğim olarak biliniyor zaten bkz: Bakra2 nereye senin sayende para kazanmışım para lazım diye sistem satış konusu açtın metin2alaska pinguin senden hidra almak için bana sordu referansmısın diye adama seni önerdim adam 3 gün sonra sistemi warez etti
forumda herkese laf atıyorsun çok bilgilisin ya önce yaptığın işin arkasında dur ne kendini ne bizi zor duruma düşürme ben sana güvenerek oyun açıyorum oyuncular bana güvenerek oyuna geliyor neyse uzatmanın manası yok 3 yıllık ortağınla açtığın oyuna açık koyacak kadar aciz bir insansın hadi işine bak.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 139
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 10,387
- DevLira
- 0
olayı senin üstüne yıkmaya çalışıp mı? lib yapıp kendin sildin filesi yalancı herif bunu geçen sene phebiadada yapmıştın hatırlatırımBen kendilerine dedim yolunuza bakın diye, bunlarda olayı benim üzerime yıkmaya çalışıp kendileri sütden çıkmış ak kaşık gibi oyunculara seste arkamdan salladılar ve ben kötü duruma düştüm ?
resimlerde idadan @Koray' tarafından gösterilmiş kodlar mevcut bilgili kişiler inceleyebilir.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 15
Filesi sildiğime dair kanıt ?dolandırıp kaçmadın mı filesi sildin? ben ne harcadıysam kendi emeğimle kazandım sen gibi yalvararak değil ortaya çalışma sundumLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.millet beğendi satın aldı senin gibi yerimde sayıp hop onurdan gelir hop bundan gelir diye beklemedim 2. yılımdayım yıllık 21.000₺ ödüyorum kendi çabalarımla kazandığım ücretlerle sen ayrılmak değil hep kaçmak istedin oyunu bırakıp nereye kaçıyosun o kadar reklam veriyoruz oyuncu giriyor emek veriyor para yatırıyor sen bu işe para gözüyle bakıyosun diğer tarafı düşünmüyorsun nolucak astradakilerin paraları emekleri filesi sildinde noldu yani ek olarak herşeyi geç diary benim mapper kimliğim olarak biliniyor zaten bkz: Bakra2 nereye senin sayende para kazanmışım para lazım diye sistem satış konusu açtın metin2alaska pinguin senden hidra almak için bana sordu referansmısın diye adama seni önerdim adam 3 gün sonra sistemi warez ettiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.forumda herkese laf atıyorsun çok bilgilisin ya önce yaptığın işin arkasında dur ne kendini ne bizi zor duruma düşürme ben sana güvenerek oyun açıyorum oyuncular bana güvenerek oyuna geliyor neyse uzatmanın manası yok 3 yıllık ortağınla açtığın oyuna açık koyacak kadar aciz bir insansın hadi işine bak.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 15
Attığınız kodlar lisans sisteminden ?
- Konular
- 139
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 10,387
- DevLira
- 0
günlük pay dağıtımından 1 gün pay dağıtımı olmayan günde filesin silinmesi gayet açık bir kanıt+ olarak açık koyduğunu kendinde kabul ediyorsun üstünde fazla konuşmaya gerek yok o kazandığın 17.000(oyuncuların parası) elbet çıkar senden merak etme.Filesi sildiğime dair kanıt ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)