- Konular
- 139
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 10,372
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sağolasınAhh be Onur bunları açılarken, verdiğin emekler. Benim emeğim miş gibi üzüldüm. umarım hakkını sonuna dek alırsın
- Konular
- 456
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 2,695
- DevLira
- 6
İnsanlar birbirine güvenemiyor nerde ne kadar ben bir şeyi biliyorum diyen yaazılımcı varsa ********* , biseyden anladıkları yok ego tatmini sadece boş... gellıstırıccın ıle arana paradan baska maneviyatlar sokarsan boyle olur yap dedın mı yapacak yapma dedıgını yapmıcak parasını verıceksın ısını yapıcaak..
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 15
Senin bu günlerini de unutmadık onur kardeş;
Bu güne kadar benimle sadece 2 kere sv açtın biri leta biri de astra, leta da sorun çıktığında ben ayrılmak istediğimde sen mani olmuştun ? astra da da zaten s2 için şartlarımız uyuşmadığı için ayrıldık, senin diary diye fake açıp plechito ya özenip okul paranı denkleştirmeye çalıştığın zamanı da hatırlıyoruz link üstelik zindanları bile ben yazıyorum, kışın hdd diskim yandığımda bırakacağım zamanda 98 99 klkmt2 için sen mani olmuştun niye onurun okul parasını denkleştiricez çünkü ? bi önceki kışın letadan önce bile bırakmak istemiştim o zaman da sen mani oldun onur ? adamın cebine benim sayemde para girmiş şimdi gelmiş burda benim arkamdan bunun yüzünden açtığım sv ler mahvoldu diyorsun o zaman mani olmasaydın da okul ödevlerini yaptırabileceğin başka birisi ile çalışsaydın kardeşim, şimdi benim arkamdan bilgi, yaş vs istediğiniz kadar atıp tutun sövün sayın önemli değil fakat ben sanki birini dolandırıp kaçmışım gibi algı yaratmayın ve bu güne kadar hep iyi niyetimi kullanan birini bana savunmayın ...
Bu güne kadar benimle sadece 2 kere sv açtın biri leta biri de astra, leta da sorun çıktığında ben ayrılmak istediğimde sen mani olmuştun ? astra da da zaten s2 için şartlarımız uyuşmadığı için ayrıldık, senin diary diye fake açıp plechito ya özenip okul paranı denkleştirmeye çalıştığın zamanı da hatırlıyoruz link üstelik zindanları bile ben yazıyorum, kışın hdd diskim yandığımda bırakacağım zamanda 98 99 klkmt2 için sen mani olmuştun niye onurun okul parasını denkleştiricez çünkü ? bi önceki kışın letadan önce bile bırakmak istemiştim o zaman da sen mani oldun onur ? adamın cebine benim sayemde para girmiş şimdi gelmiş burda benim arkamdan bunun yüzünden açtığım sv ler mahvoldu diyorsun o zaman mani olmasaydın da okul ödevlerini yaptırabileceğin başka birisi ile çalışsaydın kardeşim, şimdi benim arkamdan bilgi, yaş vs istediğiniz kadar atıp tutun sövün sayın önemli değil fakat ben sanki birini dolandırıp kaçmışım gibi algı yaratmayın ve bu güne kadar hep iyi niyetimi kullanan birini bana savunmayın ...
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 456
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 2,695
- DevLira
- 6
bırbırınızı arkadaş dost bellıyorsunuz daha sonra düşman oluncca özel konuşmalarınızı paylaşıp birbirinizin ne kadar çirkin biri oldugunu gosterıyorsunuz hepiniz parayı gorunce saygı durusuna gecersınız düşman bile olsan birinin emeğini filesini paylaşmıcaksın öteki tüürlü düşman bile olsan adam gibi düşmanlık yapıcaksın özel konusmalarını yayınlamıcaksın kime ne anlatıyoruz sanal ortam iste herkes abi dayı
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 15
Ben kendilerine dedim yolunuza bakın diye, bunlarda olayı benim üzerime yıkmaya çalışıp kendileri sütden çıkmış ak kaşık gibi oyunculara seste arkamdan salladılar ve ben kötü duruma düştüm ?bırbırınızı arkadaş dost bellıyorsunuz daha sonra düşman oluncca özel konuşmalarınızı paylaşıp birbirinizin ne kadar çirkin biri oldugunu gosterıyorsunuz hepiniz parayı gorunce saygı durusuna gecersınız düşman bile olsan birinin emeğini filesini paylaşmıcaksın öteki tüürlü düşman bile olsan adam gibi düşmanlık yapıcaksın özel konusmalarını yayınlamıcaksın kime ne anlatıyoruz sanal ortam iste herkes abi dayı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)