HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Karakterin Hikayesi
O, Kayıp Cennetin siyasi gücü üzerinde büyük etkisi olan bir politikacıdır. Aynı zamanda Billy'nin babasıdır. İlk olarak büyük bir şirketin sahibi olan bir işadamı olarak başladı, ancak Birinci Dünya Savaşı sırasında işi neredeyse mahvoldu. Sonunda Don Morello, Belediye Meclis Üyesi'nin siyasete girmesine yardımcı oldu ve bu nedenle Morello ailesinin büyük bir destekçisi ve arkadaşı ve sonuç olarak Morello Ailesi'ni korumak için nüfuzunu kullanan çok çarpık bir politikacı. Belediye başkanının dostu olarak, belediye meclisi üyesi, Sal Salieri tarafında sürekli bir diken ve tehdittir. 1932'de oğlu onu öfkelendirerek öldürüldü, Kayıp Cennet Polis Bölümüne Morello'ya Salieri ailesinin operasyonlarının çoğunu kapatma konusunda yardım etmesini emretti.
1935 yılında Tommy Angelo, Don Salieri tarafından doğum günü partisine bir vapurda sızma emri verdi ve konuklarını sahnede vurulmadan önce yaptığı konuşma sırasında oğlunu öldüren adamı yakalama planlarından bahsettiğinde halka suikast düzenledi. Kent konseyi suikastı, Morello Suç Ailesi'nin siyasi ilişkisini kaybetmesine neden oldu ve bu da aileyi Salieri ailesi kadar eşit derecede güçlü kıldı.
Umarım anlatım, City Councilor dair net bir görüş sağlamıştır buraya kadar okuyan Herkese teşekkür ederim
Dipnot: Lütfen Paylaşımlarımı hiçbir websitede (forum,blog) vb. yerlerde kesinlikle paylaşılmasını istemiyorum dikkat edelim.

Rica Ederim.Ellerine sağlık.![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)