romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fnatic REACT Oyuncu Kulaklığı İncelemesi

Ectoor

We Rise Turkmmo <3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
5,602
Çözüm
14
Online süresi
7mo 3d
Reaksiyon Skoru
6,802
Altın Konu
669
Başarım Puanı
499
MmoLira
11,960
DevLira
297
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ucuz oyun kulaklıkları nihayet iyiye gidiyor, ama günlük yaşamınızda e-spor hedefli bir oyun ürünü kullanmak nasıl bir şey? Aslında sorun değil. Fnatic REACT kulaklığın ses kalitesi, mikrofon kalitesi veya oyun kulaklığınızın görünümünden utanmanız gerekmediği bir trend başlattığını umuyorum. REACT ilk iki kutuyu işaretliyor ve her yerde markalaşmaya rağmen bana oldukça iyi görünüyorlar.

Fnatic_REACT-2.jpg

Fnatic_REACT-4.jpg

Bunları gördüğümde ilk izlenimim bir HyperX nakavtıydı ve Fnatic, takımlardan tasarruf etmek için mevcut çerçeveleri yeniden kullanmaktan korkmuyorlardı. Bunun yerine bu parayı sürücüler için ses ayarına yatırıyorlar ve bunu takdir edebilirim. Bu aynı zamanda Fnatic'in 69 $ USD fiyat noktasına ulaşmak için maliyetlerini düşürmesine izin veriyor, bu da HyperX Cloud Alpha veya HyperX Cloud II'den daha ucuz oldukları, ancak aynı kitleyi hedefledikleri anlamına geliyor. Dürüst olmak gerekirse, bir oyun markasının bir oyun kulaklığı söz konusu olduğunda barebone esaslarına odaklandığını görmek canlandırıcı.

Fnatic_REACT-6.jpg

Fnatic_REACT-7.jpg

Pekala, önce temelleri gözden geçirelim. Çerçeve, yarı sağlam bir yapı kalitesine çok aşinadır. Kulak bardakları dönmüyor, bu nedenle özellikle kutudan çıkan sıkı sıkıştırma kuvveti göz önüne alındığında boynunuza rahat bir şekilde oturmuyor. Boyut uzantıları kısa tarafta biraz, onları tamamen uzatılmış giymek zorunda. Oldukça esnektirler, ancak maalesef, özellikle sol tarafta, eklemlerde biraz gürültü yaparlar.

Fnatic_REACT-9.jpg

Her hava kabının içindeki renk popu hoş bir dokunuş ve bunlar üzerindeki bellek köpüğü, kulağınızın etrafında da gözlüklerle iyi oturan mükemmel bir mühür oluşturmak için harika. Ancak, üçümüz de sıkma kuvvetini biraz fazla sıkı bulduk. Son birkaç hafta içinde çerçeveyi biraz gevşetmek için kasıtlı olarak uzatmaya çalışıyorum. Logitech G Pro X kulaklığımla karşılaştırıldığında, REACT üzerindeki kulak yastığını çok daha iyi buluyorum, ancak G Pro X üzerindeki biraz daha gevşek çerçeve benim için daha uygun. Ancak, Razer tarafından Kraken X'in konforuna ve uyumuna oldukça şaşırdım. Bunlar çift başına $ 49 USD ve onları biraz daha rahat buluyorum çünkü sıkıştırma gücü REACT kadar sıkı değil, ancak REACT çok daha iyi geliyor.

Fnatic_REACT-13.jpg

Fnatic_REACT-15.jpg

Mikrofon kolunun sertliğini seviyorum, oldukça ciddi, standart köpük filtresimiz olmadan kesinlikle hiçbir yere gitmiyor. 69 $ için bu şeyden çıkan sesi gerçekten seviyorum. CS: GO'da rekabetçi maçlarda birkaç övgü aldım. Ve dürüst olmak gerekirse, bunu çok daha pahalı olan G Pro X kulaklığa tercih ederim. Sahip olduğum sorun - çünkü kapalı bir tasarım - sadece kendimi duymaktan nefret ediyorum. Kulaklığa sesli geri bildirim eklemenin bir yolu yok, bu yüzden tek şikayetim bu. Komik olan şey, aynı kaynağa takılı G Pro X kulaklığın çok daha kötü sesler olması ve bu Logitech kulaklığın Mavi Ses işlevselliğine sahip olması, hala 49 $ Kraken X'e çok benzeyen oldukça zayıf bir mikrofon. Bir mikrofonlu kulaklık setinde 100 USD'nin altında mikrofon kalitesi için Cooler Master'ın MH751 ürünüdür. Gerçekten harika bir mikrofon kapsülü buldular ve Fnatic de öyle. Mikrofon kalitesi açısından kesinlikle ilk beşte.

Ses kalitesi ile ilgili olarak REACT, müthiş kulak dolgusu sayesinde mükemmel pasif gürültü izolasyonuna sahiptir ve bu bas sesleri ne olursa olsun, kulak bardaklarının içine hapsolmuştur. Sürücüler özellikle rekabetçi oyun için önemli olan diğer frekansları vurgulamak için gerekli olan düşük ucu düzleştirmek için ayarlanmıştır. Orta ve yüksek aralıklarda çok fazla ayrıntı ve netlik ile kasıtlı olarak parlaktırlar. Çok oyunculu olarak tercih ettiğim imza tam olarak, çünkü köşede birisinin yeniden yüklendiğini duymak gevrek AF. Bununla birlikte, rakip oyunun dışında biraz fazla keskin olduğunu da buldum. Red Dead Redemption 2'den sonra kulaklarım çalıyor değil, ama Sennheiser HD 58X'im gibi biraz daha pürüzsüz bir teslimatı tercih ediyorum. REACT ayrıca kapalı bir tasarımdır, bu nedenle çevresel ve ses alanı genişlemesi elbette sınırlıdır, ancak yalnızca düşmanlarınızın nereden geldiğini bulmakla ilgili ses ipuçlarını duymak istendiğinde bu mutlaka olumsuz değildir.

Fnatic_REACT-24.jpg

Şimdi sadece referans için, $ 49 Kraken X ve $ 69 REACT arasında, ses farkı sadece çılgınca. Razer’ın ses çamurlu, bas bölümünde kontrol yok, ses seviyesini kırdığınızda üst kısımda çok sertler. Öte yandan, REACT bas bölümünde biraz daha düz olacak şekilde ayarlanmış olsa da, hala Kraken X'ten çok daha sıkı hissediyorlar ve çok fazla netlik ve ayrıntıya sahipler. REACT kulaklıkla tanınması gereken önemli gerçek, çok oyunculu için rekabetçi ses avantajı, harika mikrofonu ve katil fiyat noktasıdır. Surround ses, RGB, yazılım, USB dongle'ları, diğer özellikleri eklemeye çalışmıyor, çıplak kemikler doğası, çift başına 69 $ için bu kadar çekici ve neredeyse mükemmel kılan şey. Bu kesinlikle fiyat sınıfının en iyilerinden biridir. Keşke onlar markalaşma en aza indirilmiş. Biraz fazla ve sıkma kuvvetini de gevşetiyor, çünkü kutudan çok sıkı. Fnatic'in tüm çıplak kemikler yönünden ne yaptığını gerçekten çok seviyorum, bize herhangi bir bling, sadece performans olmadan ürünler veriyorlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri