Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Muhtemelen Razer'ı oyun fareleri, oyun kulaklıkları ve elbette Razer bıçakları nedeniyle tanıyorsunuz, ancak şimdi yaşam tarzı sesine giriyorlar. Bu Razer Opus ANC kablosuz kulaklık ve oldukça iyi, Sony WH-1000XM3, çeşitli Bose teklifleri, Microsoft seçenekleri ve Sennheiser seçeneklerine karşı olduğu için iyi.
Bu ürün Razer’ın olgunlaşan fan tabanlarına hitap etmeye çalışmanın yoludur ve gerçekten iyi bir iş çıkarmaktadırlar, çünkü yanlardaki Razer metninin yanı sıra Razer ile ilgili tasarım hakkında başka bir şey yoktur. Yeşil renkte bile gelmiyor, sadece gece yarısı mavisi ve siyah, ama yaşam tarzı ve oyun ürünleri arasındaki bu tasarım ayrımını seviyorum. Ancak, büyük soru, bu kulaklıkların gerçekten iyi olup olmadığıdır? Hadi bulalım.
Yoldan çıkmak istediğim ilk şey fiyat. 199 $ USD'de hala süper şık ve paketin bir parçasıyken Sony amiral gemileri veya Bose teklifleriyle karşılaştırıldığında oldukça rekabetçi olduğunu düşünüyorum. Gece mavisi yeterli renge sahiptir ve bence herhangi bir ek markalamanın olmaması, Opus'un ses özelliklerine anlam veren yandaki üç çok önemli harfin (THX) dikkatini dağıtmamaktır. Bu THX sertifikası, teknik olarak kötü ses alamadığınız anlamına gelir, 40mm sürücüler yüksek ses seviyelerinde herhangi bir bozulmaya sahip olmayacak şekilde ayarlanır ve genellikle nötr, dengeli ve saf ses çıkarması gerekir. Daha sonra ses hakkında daha fazla bilgi, ama evet bu iyi. Razer’ın THX ile olan ilişkisine rağmen - kendilerine ait oldukları gibi - bize sertifikasyon sürecinde hiçbir etkisi olmadığı ve onlara güveneceğimiz söyleniyor.
Bazı katma değerli ürünler arasında USB Tip-A adaptörlü kısa bir USB Tip-C kablosu, kablolu dinleme için bir kulaklık kablosu, takdir ettiğim bir uçak adaptörü ve aksesuarlar için orta bölücü bulunan oldukça iyi bir taşıma çantası bulunur. doğal olmayan bir kat gerektiren gerçekten garip bir uyum. Kulaklıklar, mükemmel sıkıştırma kuvveti ve güzel yumuşak kulak yastıkları ile, kafanızda kolayca kaybolacak kadar hafiftir. Opus'u Sennheiser Momentum Wireless kulaklıklarımdan inanılmaz derecede rahat ve daha iyi bir seyahat arkadaşı buluyorum. Onlar da gerçekten kompakt bir pakete katlanırlar. Kulak bardakları boynun etrafına hoş ve alçak bir profile sahip olmak için içe doğru döner. Gerçekten hiçbir şey tehlikeye atılmadı ve takdir edeceğim maksimum konfor için tüm dikkat verildi. İç dolgu bile, alttaki sürücü ile herhangi bir potansiyel teması düzeltmek için biraz derinliğe sahiptir ve ayrıca gözlükle giymek için de mükemmeldir.
Kontroller, kolay bulunabilecekleri sağ taraftaki yükseltilmiş ses ve çok işlevli düğmelerle iyi bir şekilde düzenlenmiştir. Sol tarafta ANC ve ortam modu anahtarı, bir güç düğmesi, 3,5 mm ses bağlantı noktası ve şarj için USB C Tipi var. Bu cihazı tam olarak şarj etmek 4 saat sürer ve ANC etkinken pil ömrü yaklaşık 25 saattir, ki bu kesinlikle kabul edilebilir. Gürültü engellemeyi devre dışı bırakırsanız yaklaşık bir saatlik çalışma süresine sahip olursunuz, ancak yine de bunu ANC için satın alıyorsunuz, bu yüzden devam edin.
Batarya Ömrü
Burada batarya ile ilgili en berbat şey, tam olarak ne kadar piliniz kaldığını söylemenin bir yolu olmamasıdır, uygulamada pil simgesi yüzdeyi göstermediğinden ve kulaklıklardaki güç LED'i tamamen yeşil şarjı az veya pil zayıfladığında. Seyahat etmek için muhtemelen yanınıza alacağınız bir çift kablosuz kulaklık üzerinde hassas bir pil göstergesine sahip olmamak dürüst bir şekilde sinir bozucudur. Oysa Sennheiser çiftimde 3 kez tıklıyorsunuz ve aslında kaç saat oynattığınızı duyuruyor. Şimdi Android çalıştırıyorsanız, Bluetooth ayarlarında gerçek bir yüzde göstergesi elde edersiniz, bu harika, ancak gerçek uygulamadaki iOS pil durumumda aldığımla tam olarak uyuşmuyor, bu yüzden ne kadar doğru olduğundan emin değilim pil okumasıdır.
Son olarak ses kalitesi ve gürültü iptali hakkında konuşalım. “Gürültüyü unut” konusundaki tüm sloganları% 100 doğrudur. Razer, hibrid aktif gürültü iptali (ANC) kullanıyor, yani ortam gürültüsünü ortadan kaldırmak için birlikte çalışan iki harici ve iki dahili mikrofon var. Kulak bardakları da çok iyi pasif gürültü izolasyonuna sahiptir, bu nedenle sonuç, müziğinizi dinlerken dünya sesinin tam bir karartmasıdır.
Gürültü engelleme etkinleştirildiğinde ve ses seviyesi yaklaşık% 50 olduğunda, parmağımın sesini duyamıyorum, bu oldukça etkileyici. Tuhaf bir duygu, ama aynı zamanda beni tatmin eden bir şey, özellikle de bir yere seyahat ettiğimde veya sadece dışarıdayken karartıp müzik dinlemem gerektiğinde gürültü iptali gerektiğinde. Bunlarla sanal bir uçuş yaşadım ve kabin Sennheiser Momentum Wireless'ımdan çok daha sessiz görünüyor. Kullanmak istemiyorsanız ANC geçişini açtığımız veya kapattığımız için teşekkür ederiz ve etkinleştirildiğinde keskin bir etkinleştirme yerine düzgün bir eğri. Etkinleştirildiğinde ve devre dışı bırakıldığında çok zayıf ses ipuçları da vardır ve ANC etkinleştirildiğinde gerçekten söyleyemediğiniz sesin yanı sıra, ışık göstergesi veya uygulamada herhangi bir söz yoktur.
Ortam modunu, NC Ortam anahtarını basılı tutarak da etkinleştirebilirsiniz; bu, ortam ortamınızı duyabilmeniz için dışarıdaki mikrofonları etkinleştirir. Artık çevrenizi duymak için bir kulak kupasını kaldırmanız gerekmiyor, sadece düğmeyi tutabiliyorsunuz ve etrafınızdaki her şey sanki kulaklıklar takmıyormuşsunuz gibi duyuluyor. Muhtemelen en sevdiğim özellik, her kulak kabının içindeki otomatik duraklatma ve oynatma işlevine sahip olan yakınlık sensörleri. Örneğin, müzik çalıyorsanız ve bir kulak kabını kaldırırsanız, müziği duraklatır. Oldukça anlık, etkinleştirilmesi için beklemek zorunda değilsiniz. Aynı şeyi yapan boynunuza koyduğunuzda ve bunları başınıza geri koyduğunuzda müzik çalmaya başlar ve aslında kulaklığa veya akıllı telefonunuza tıklamaya gerek kalmadan otomatiktir. Bu özellik aslında uygulamaya özeldir, bu nedenle YouTube, Spotify, tüm büyük müzik uygulamalarıyla da çalışır. Şimdiye kadar bu özellikle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
Rica ederim.Eline sağlık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)