HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dostum Çok çok özür dilerim kusura bakma. Ekran ayarları baştan beri %100 sanıyorum o yüzden çok emindim ama meğer %125 kullanıyormuşum direk çözüldü sorun.Koordinat sorunları çözünürlükten kaynaklanıyor. Ekran ayarlarınızdan monitötü %100 çözünürlükte kullandığınızdan emin olun. Oyunu da pencere modunda 800x600 çalıştırıp deneyin.
Ayrıca arkadaşlar balık botu en kolay ban yediren hilelerden biri maalesef. 4 saat aralıksız oturup elinizle tuttuğunuzda dahi sistem otomatikman ban atabiliyor o yüzden benim tavsiyem balık botu açıkken bilgisayar başında bekleyin. Hatta mümkünse oyunda olsun gözünüz. Kimisi selam falan yazıp cevap vermeyince bot diye kesebiliyor. O yüzden bilgisayar başında bot olduğunu belli etmemek adına beklemeniz ve sisteme yakalanmamanız için de en fazla 2 saat botta bekleyip sonra bir süre karakterden çıkmanız veya balıkçı tarafından uzaklaşmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşa emeği için tekrardan çok teşekkürler.
Rica ederim. Keyifli kullanımlar..Dostum Çok çok özür dilerim kusura bakma. Ekran ayarları baştan beri %100 sanıyorum o yüzden çok emindim ama meğer %125 kullanıyormuşum direk çözüldü sorun.
Ayrıca arkadaşlar balık botu en kolay ban yediren hilelerden biri maalesef. 4 saat aralıksız oturup elinizle tuttuğunuzda dahi sistem otomatikman ban atabiliyor o yüzden benim tavsiyem balık botu açıkken bilgisayar başında bekleyin. Hatta mümkünse oyunda olsun gözünüz. Kimisi selam falan yazıp cevap vermeyince bot diye kesebiliyor. O yüzden bilgisayar başında bot olduğunu belli etmemek adına beklemeniz ve sisteme yakalanmamanız için de en fazla 2 saat botta bekleyip sonra bir süre karakterden çıkmanız veya balıkçı tarafından uzaklaşmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşa emeği için tekrardan çok teşekkürler.
Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu diye hata veriyor devama tıkladığımda uygulama kapanıyor çözüm var mı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)