HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi şöyle bir durum var . Normalde bende reklamları geçemiyordum . Bilgisayara bi format atmam gerekti sonrasında denediğimde çok iyi bir şekilde çalışıyor hilen. Ortada güzel emek var . Sıkıntılarını sayayım sana ;
1) Verdiğin programla inject olmuyor oyun crash veriyor.(xenos ile dll inject yapınca hiç bir problem yok.)
2) Arada sırada oltaya 2 kere yem taktıktan sonra atıyor ( Pek problem değil 1 solucan yerine 2 solucan gidiyor arada.)
3) Arka planda çalışmıyor ( En büyük sıkıntı bu zaten.. Bunu aşabilsen gerçekten 10-15 client açıp dehşet şekilde farmlanabilir.)
Eline emeğine sağlık daha şimdi denedim programı ve tıkır tıkır çalışıyor.
1) Verdiğin programla inject olmuyor oyun crash veriyor.(xenos ile dll inject yapınca hiç bir problem yok.)
2) Arada sırada oltaya 2 kere yem taktıktan sonra atıyor ( Pek problem değil 1 solucan yerine 2 solucan gidiyor arada.)
3) Arka planda çalışmıyor ( En büyük sıkıntı bu zaten.. Bunu aşabilsen gerçekten 10-15 client açıp dehşet şekilde farmlanabilir.)
Şimdi şöyle bir durum var . Normalde bende reklamları geçemiyordum . Bilgisayara bi format atmam gerekti sonrasında denediğimde çok iyi bir şekilde çalışıyor hilen. Ortada güzel emek var . Sıkıntılarını sayayım sana ;
Teşekkür ederim görüşlerin için. 1.sorun un sebebi dll inject etme yöntemi; Benim sistemim kernel32 kütüphanesi ile CreateThread methodu kullanarak dll i yüklüyor. Bu bazı arkadaşlarda sıkıntı yaratmış ( Oyun kapanma sorunu ) Denediğiniz diğer injectorler farklı methodlar ile bu işi yapıyor olabilir. Bu sistemden sisteme farklılık gösterir ( demekki senin sistemin xenos ile uyumlu çalışmış )
2.Sorunun 2 muhtemel sebebi olabilir; Animasyon iptali kapalı ise script belli bir saniye de olta atmaya programlandı. Olta animasyonun bitişi ile fonksiyonun çağrılma zamanı arasında senkron kayması olabilir ( Bununla ilgileniyorum ) ya da internet bağlantısında bir dalgalanma ( ufak sinyal veya paket kayıpları ) olmuşsa bu sorun olabilir.
3.sorun tamamen botun temeli ile ilgili. Buna aslında bir sorun demek yanlış olur. Bu bot'u AutoIt kütüphanesi kullanarak balığın ekrandaki pixel rengini aratıp o koordinata tıklatma şeklinde yazdım. Bu demektir ki zaten arka planda çalışamaz. Mouse bot açıkken kullanılamaz. Arkaplan da çalışan bir bot yazabilirsem o zaman fiyatı ile beraber size haber veririm

Şimdilik herkese keyifli kullanımlar. Saygılarımla..
Herhangi bir fixlenme söz konusu değil. Python fonksiyonları değişmediği sürece fixlenemez. Eğer oyun 3-4 denemeden sonra yine de hata verip (Runtime hatası) kapanıyor ise, o zaman sisteminizde bazı paketler yüklü olmayabilir. Visual C++ Runtime 2010 paketini yüklemeniz gerekir. Başka injectorleri deneyin. Biri olmazsa diğerini deneyin. Bu size kalmış. Keyifli kullanımlar..önceki arkadaşlara dediğin gibi process hackerla enjekte etmeye calıstım aynı hatayı ondada verdi. fixlendi galiba
Dostum aynı şekilde yaptım çalıştırdım fakat şöyle bir sorun var çemberin tam ortasında olmasına rağmen balığın yanına dahi tıklamıyor. Balık hanyaya gidiyor mouse konyaya tıklıyor o şekilde bir durum oluştu.
Dostum aynı şekilde yaptım çalıştırdım fakat şöyle bir sorun var çemberin tam ortasında olmasına rağmen balığın yanına dahi tıklamıyor. Balık hanyaya gidiyor mouse konyaya tıklıyor o şekilde bir durum oluştu.
Koordinat sorunları çözünürlükten kaynaklanıyor. Ekran ayarlarınızdan monitötü %100 çözünürlükte kullandığınızdan emin olun. Oyunu da pencere modunda 800x600 çalıştırıp deneyin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)