Cevaplandı Açık pack

Dr.Legendy

DS Project - Anzel - Legendy
Konular
242
Çözüm
42
Online süresi
5mo 9d
Reaksiyon Skoru
978
Altın Konu
41
Başarım Puanı
224
MmoLira
4,198
DevLira
48
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kullandığım filesin packleri açık pack halinde.
pack.py'yi açıp atıyorum root dosyası için root yazıyorum kendisi paketleyip binary klasöründeki pack içine atıyor.
benim sorunum ben yeni bir binek ekledim protolarını felan herşeyi halletim.bineğin klasör ve dizini binek/ymir work/npc/yeni_binek/yeni_binek.gr2
ben bunu makepack içine koyup pac.py ile binek adı ile kapatıyorum. rootu açıp npclistine xxxxx Id kodu ile yeni_binek diye ayar .çekip kapatıyorum.
dosyalar pack içine gidiyor.
mob protoyu da ayarlarıp localeye aynı atıp işlem yapıyorum daha sonra ftpye atıyorum protoları .
reload çekiyorum.
oyunda mob ekleniyor fakat çağırınca gözükmüyor.
Userinterface.cpp ye girip
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/binek", "d:/ymir work/npc");
şeklinde eklediğim packi de kaydetip clienti buildliyorum
yine de mob oyunda gözükmüyor.
Aynı işlemi indexi olan eix. epk. uzantılı fileste yapıyorum oluyor. Bu açık packlerde dizinler kafama karışık geldi.
atıyorum pc.eix ve pc.epk dosyasını epack32 ile açtığım zaman önce ymir work dosyasına girip sonra pc ye giriyorduk.
bu açık packlerin içnide ymir work dosyası yok anlam veremedim bilen birisi yardım etsin.
Dizini bulamadığı veya aktaramadığı için binek eklenmediğini düşünüyorum.

aynı sorun silah eklerken başıma geldi. gr2. yi açınca konum var onu görüceksin konumu makepack'e göre yapmalısın yani ymirwork olmadan. pc de ise direk pc/..../... gibi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)