xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HAKSIZ BAN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Evoluci@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 403

Evoluci@

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 5 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba @admin

Elym2 sitesinden yardımcı olmadıgı için burdan sizlere iletmek istedim lütfen bir yardımcı olurmusunuz.

Evolucia isimli hesabım suçsuz yere ban yedi sebebi soruldugunda JoshMobley-Bidayet ile olan ticaretim ve ticaret olayı kendi şahsıma ait olan itemleri vs için vermem ticaret yapmanın ban sebebi oldugu ve vs için aralarında item alış verişi yapmanın ban sebebi oldugunu belirten bir kural varmıydı varsa biz neden duymadık sen forumda adam ile kavga ettin diye banlıyorsun veya başka sebeplerden sonra gelip bana ban atıyorsun bana mantıklı bir cevap yapmak zorundasın suçum yok olmadıgı halde ban yiyorum suçum olsa tamam derim bug -hile gibi oyun açıgı kullanmadım verdigim itemleri silinmesini kabul edersen banını açarım diye bir teklif sunuyorsun benim şahsıma ait olan itemleri neden silmemi kabul ediyim bana bunuda açıklarmısın sinirinden aradakileri hiçe saymakdan vazgeç

Adsız (2).png

Geçmiş olsun kanka

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri