kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

GR2 Skin ve Animasyon Import

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hata alan arkadaşlar için bilgilendirme;
Videodakiyle aynı şekilde uygulayın.
Dosya formatı 6 olmalı gr2 lerin.
Viever ile açın aşağı kısımda yazar.
Ek-Aciklama-2020-06-15-013649.png

yoksa reader okuyamayabilir.

Önce 8 e import edeceksiniz, plugin kemik isimlerini içeren .dat ve taslak .smd dosyasını oluşturacak. Sonra readerla okutacaksınız.
SMD importerin yüksek versiyonlarıda var onlarla test etmedim edince konuyu güncellerim.

JashinSama sen miydin eğer sen isen senin 3d max 7'ni kullanıyorum verdiğin 3d max 7 kurulumunu da indirdim karşılaştırma yaptım kurulum dosyaları bendekilerle 1-1 aynı silip kurmadım ve benim sorunum şu ki max açılırken herhangi bir plugin hatası vermiyor gerekli olan her şeyi attım 1-1 yapıyorum videodaki gibi ancak import'ta hata veriyor yardımcı olabilir misin nasıl bir yol izlersem çözüm sağlayabilirim ?
daha önce videonu izlemeden yorum yaptığımın farkındayım kusura bakma hata ettim

ezgif-4-6d1a62b6aff2.gif

JashinSama sen miydin eğer sen isen senin 3d max 7'ni kullanıyorum verdiğin 3d max 7 kurulumunu da indirdim karşılaştırma yaptım kurulum dosyaları bendekilerle 1-1 aynı silip kurmadım ve benim sorunum şu ki max açılırken herhangi bir plugin hatası vermiyor gerekli olan her şeyi attım 1-1 yapıyorum videodaki gibi ancak import'ta hata veriyor yardımcı olabilir misin nasıl bir yol izlersem çözüm sağlayabilirim ?
daha önce videonu izlemeden yorum yaptığımın farkındayım kusura bakma hata ettim

ezgif-4-6d1a62b6aff2.gif

Evet JashinSama bendim bu hesabın şifresini hatırlayınca bu hesaba geçtim. Konuda ki alıntı mesajına bakabilirsin cevap için. Sağlıcakla.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri