- Konular
- 399
- Online süresi
- 2ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 684
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 252
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 6,519
- DevLira
- 51
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
3D modelleme sorunlarının başında gelen orjinal metin2 animasyonlarını modelleme programlarına aktarma sorununu çözmüş bulunmaktayım.
Bu sorundan muzdarip olan ve bana sorup duran arkadaşlarında faydalanabilmesi için bir video hazırladım.
İndirme linki olarak githup linkini koydum.
oradan indirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
ayrıca vereceğim pluginin kaynak kodlarıda bulunmakta bu kaynak kodlarını kullanarak yeterli kodlama bilginiz varsa
başka versiyon 3dsmaxlar için plugin yazabilirsiniz.
İkinci video:
Bazı gr2 dosyalarının versiyon farklarından dolayı ortaya çıkan kemiklerin import sonrası farklı yerlerde olması hakkında çok fazla mesaj geldi.
Onun için video hazırladım ayrıca, tek mesh olarak import etmesini düzeltmek için nasıl skin kaybetmeden mesh bölmesi yapabilirsiniz, onu anlattım. Buyrun.
3D modelleme sorunlarının başında gelen orjinal metin2 animasyonlarını modelleme programlarına aktarma sorununu çözmüş bulunmaktayım.
Bu sorundan muzdarip olan ve bana sorup duran arkadaşlarında faydalanabilmesi için bir video hazırladım.
İndirme linki olarak githup linkini koydum.
oradan indirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
ayrıca vereceğim pluginin kaynak kodlarıda bulunmakta bu kaynak kodlarını kullanarak yeterli kodlama bilginiz varsa
başka versiyon 3dsmaxlar için plugin yazabilirsiniz.
İkinci video:
Bazı gr2 dosyalarının versiyon farklarından dolayı ortaya çıkan kemiklerin import sonrası farklı yerlerde olması hakkında çok fazla mesaj geldi.
Onun için video hazırladım ayrıca, tek mesh olarak import etmesini düzeltmek için nasıl skin kaybetmeden mesh bölmesi yapabilirsiniz, onu anlattım. Buyrun.
Hata alan arkadaşlar için bilgilendirme;
Videodakiyle aynı şekilde uygulayın.
Dosya formatı 6 olmalı gr2 lerin.
Viever ile açın aşağı kısımda yazar.
![]()
yoksa reader okuyamayabilir.
Önce 8 e import edeceksiniz, plugin kemik isimlerini içeren .dat ve taslak .smd dosyasını oluşturacak. Sonra readerla okutacaksınız.
SMD importerin yüksek versiyonlarıda var onlarla test etmedim edince konuyu güncellerim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@cinicin Bendeki Maxlarla hep hata aldim simdi seninkileri indirip denicem
Açilan Konu Esasen Cok Faydali Ama Hala İnsanlar anlamis degiller Bir İyi birde kötü kullanimi var İyi Olan Zırhlarda Bineklerde Perilerde deki Ama Özellikle Zırhlardaki logolari kaldirip kemik bağlamadan exportlaya birler kotu tarafi emeklerin heba olmasi cunku kemik bağlama olayi birçok insan için caydırıcı bisi urasmak zor geliyor Konu Adini Zirhlardan Logo Kaldirma Yalsan Tahminimce 2-3Kat Daha Fazla Hit Alir
- Konular
- 185
- Online süresi
- 1ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 501
- Altın Konu
- 44
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 1,429
- DevLira
- 21
dostum önceki videolarınıda izlemiştim ama forumda ilk defa görüyorum anlatımların çok iyi konu için teşekkürler başarılar
- Konular
- 260
- Online süresi
- 1ay 29013s
- Reaksiyon Skoru
- 1,514
- Altın Konu
- 40
- Başarım Puanı
- 282
- TM Yaşı
- 17 Yıl 29 Gün
- MmoLira
- 6,907
- DevLira
- 640
Eline emeğine sağlık hocam.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)