Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı quest yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seedorf62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 393

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selamın aleykum

beceri sıfırlama, statu sıfırlama, gereksiz item silme, cinsiyet değiştirme, derece sistemi ( sadece tarafsızca arkadaşça iyi soylu kahraman bu derecelerin seçilmesi için sorular soracak) ve bayrak değiştirme bu sistemlerin bir npcde olmasını istiyorum questten anlayan varsa yardım edebilirmi acilen

Son düzenleme:
Merhaba linkler üzerinden aynı mantıkta diğer özellikleride npc'ye ekleyebilirsin :photo:
1 : KONUYA GİT ( YARARLI )
2 : KONUYA GİT ( YARARLI )
Aynı mantık üzerinden ilerleyebilir daha'da güncel şeyler ekleyebilirsin :wave:
ohoo onları buldum baktım zaten ama quest şeklinde paylaşılmamış malesef chat kalsörüne oluşan parça dosyaları paylaşmışlar bana quest lazım acilen

selamın aleykum

beceri sıfırlama, statu sıfırlama, gereksiz item silme, cinsiyet değiştirme, derece sistemi ( sadece tarafsızca arkadaşça iyi soylu kahraman bu derecelerin seçilmesi için sorular soracak) ve bayrak değiştirme bu sistemlerin bir npcde olmasını istiyorum questten anlayan varsa yardım edebilirmi acilen
Biraz uğraşman gerekiyor sadece :)

selamın aleykum

Valla Boyle quest Forumda Yok dıye bılıyorm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri