Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Şeytan Kulesi Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan loyit120
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 501

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hayırlı Ramazanlar. Şeytan kulesi 5. katta hiçbir şekilde kiliit açma taşı düşmüyor ona ne yapabilrim ve ya nasıl bi yol izleyebilirim?

Çözüm
Merhaba :wave:
çözüm 1 : quest içindeki deviltower_zone.quest dosyasınıda değiştir. ( elinde başka hazır düzgün bir dosya varsa onlar değiştirip deneyebilirsin )
Levelden kaynaklıda ayarlandığı için düşmüyor olabilir :photo:
bir çok filesi indirip onlrı quesleriyle beinmkini karşılaştırdım winmerge ile aynı şeyler değişn bi şey yok piyasa şeytan kulesi adam akıllı çalışan files var mı bilmiyorum bulsam onuda indiririm. Level kaynaklı hımm bilmiyorum ama quest üzerinden döndüğü için bence level kaynaklı olmamalı ya çünkü 120 level bile çıkabilmeli kuleye
Merhaba :wave:
çözüm 1 : quest içindeki deviltower_zone.quest dosyasınıda değiştir. ( elinde başka hazır düzgün bir dosya varsa onlar değiştirip deneyebilirsin )
Levelden kaynaklıda ayarlandığı için düşmüyor olabilir :photo:
bir çok filesi indirip onlrı quesleriyle beinmkini karşılaştırdım winmerge ile aynı şeyler değişn bi şey yok piyasa şeytan kulesi adam akıllı çalışan files var mı bilmiyorum bulsam onuda indiririm. Level kaynaklı hımm bilmiyorum ama quest üzerinden döndüğü için bence level kaynaklı olmamalı ya çünkü 120 level bile çıkabilmeli kuleye

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri