Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
sorunu çözdüm bir sorum daha olacak itemsilme penceresine eklenen itemleri geri almak için bir fonksiyon nasıl ekleyebilirizşimyanın sınıfına atamayı yapan yer interfacemodule.py dir orayı kontrol etmenizi öneririm
Son düzenleme:
Item eklemeye bakarak çıkarmayı da yapabilirsiniz py kısmında ufak bir fark olacaktır onuda packinizda bulunan diğer slotlu sistemlere bakarak yapabilirsinizsorunu çözdüm bir sorum daha olacak itemsilme penceresine eklenen itemleri geri almak için bir fonksiyon nasıl ekleyebiliriz
hocam uispecialstorage dosyası benim root dosyasında bulunmamakta oyunda k envanter ekli sorunsuz çalışıyor fakat dediğim gibi uispecialstorage dosyası olmadıgı için eksik ekleme yapıyorum alternatifi vaarmı bu dosyanın
o k envanterinin py dosyası sen kendi k envanterinin py dosyası ne ise ona göre uyarlamanız gereklihocam uispecialstorage dosyası benim root dosyasında bulunmamakta oyunda k envanter ekli sorunsuz çalışıyor fakat dediğim gibi uispecialstorage dosyası olmadıgı için eksik ekleme yapıyorum alternatifi vaarmı bu dosyanın