mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Cities: Skylines Nasıl Bir Oyundur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kehanet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 540

Kehanet

The Prophesy
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
5,130
Çözüm
627
Online süresi
12mo 4d
Reaksiyon Skoru
14,958
Altın Konu
486
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
31,448
DevLira
51
Ticaret - 100%
1   0   1

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1589832836411.png

1589832953766.png

1589832982616.png

1589833011266.png

1589833047809.png

Şehirler: Şehir silueti, klasik şehir simülasyonuna modern bir yaklaşımdır. Oyun, şehir kurma deneyiminin köklü tropiklerini genişletirken, gerçek bir şehir yaratmanın ve sürdürmenin heyecanını ve zorluklarını gerçekleştirmek için yeni oyun öğeleri sunuyor.

Cities in Motion serisinin yapımcılarından, oyun tamamen gerçekleştirilmiş bir taşıma sistemine sahiptir. Ayrıca, katmanlı ve zorlu simülasyon için oyun tarzınıza uyacak şekilde mod değiştirme yeteneğini de içerir. Sadece hayal gücünüzle sınırlısınız, bu yüzden kontrolü elinize alın ve gökyüzüne ulaşın!

Çok katmanlı ve zorlu simülasyon
Şehrinizi sıfırdan inşa etmek öğrenmesi kolay, ama ustalaşması zor. Şehrinizin belediye başkanı olarak oynamak, eğitim, su elektriği, polis, yangınla mücadele, sağlık hizmetleri ve çok daha fazlası gibi temel gereksinimleri kentinizin gerçek ekonomi sistemi ile dengelemekle karşı karşıya kalacaksınız. Şehrinizdeki vatandaşlar, çok sayıda oyun senaryosu için yerçekimi ve özgünlük havası ile akıcı bir şekilde tepki veriyor.

Kapsamlı yerel trafik simülasyonu

Devasa Order'in Cities in Motion serisini geliştirme konusundaki kapsamlı deneyimi, tamamen dışa dönük ve iyi hazırlanmış bir yerel trafik simülasyonunda tamamen kullanılmaktadır.

İlçeler ve Politikalar
Belediye binasından sadece daha fazla yönetici olun. Şehrinizin bir bölümünü ilçe olarak belirlemek, kendi şehriniz için Belediye Başkanı statüsüne yükselmenize neden olan politikaların uygulanmasına yol açar.

Bayılarak oynadığım, SimCity'den daha keyifli olan efsane bir oyundur... Fotoğraflarda ki şehir sizin mi yöneticim? Eğer öyleyse, hangi Map orası bilginiz var mı? Bu arada ben ad Map'ını seçtim ve şuan şehirim bu durumda:

psPqLz.png

Harika gözüküyor, ben pek beceremedim bu oyunu :)

Aslında çok kolay, SimCity'e göre bir tık daha detaylı evet. Ekonomi konusundaysa sıkıntınız, alışana kadar SandBox modunda oynayabilirsiniz.

Aslında çok kolay, SimCity'e göre bir tık daha detaylı evet. Ekonomi konusundaysa sıkıntınız, alışana kadar SandBox modunda oynayabilirsiniz.

Yok ekonomiyi idare ediyorum fakat şehir büyüdükçe düzeni oturtamıyorum. Yollar, binalar, eğlence alanları... Özellikle yollar hepsi birbirine karışıyor. :D Çarpık kentleşmeli berbat bir şehir oluyor. :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri