HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar aileme maksimum 7 veya 8k ya bilgisayar aldırmak istiyorum daha önce 2 tane bilgisayar vardı birisi ben 15 yıl önce alınmıştı diğeriyle 2014te abime alınmıştı(2. Pc Laptop) ikisinde şu anda bozuk ve çevremde çoğu kişide bilgisayar var
Şu anda 9 a gidiyorum derslerimde iyi lgs ğuanımda iyiydi anneme söyledim ama pek sıcak bakmıyor babamda aynı şekilde
Maddi durumumuz iyi sayılır birde yakın zamanda yüklü miktarda para gelicek ailemi nasıl ikna edebilirim bilgisayar monitör klavye mouse kulaklık dahil maksimum 7 veya. 8k bu arada bu kadar pahalı bir sistem istememin nedeni ömürlük bir bilgisayar istiyorum yani uzun süre gitmeli.
Şu anda 9 a gidiyorum derslerimde iyi lgs ğuanımda iyiydi anneme söyledim ama pek sıcak bakmıyor babamda aynı şekilde
Maddi durumumuz iyi sayılır birde yakın zamanda yüklü miktarda para gelicek ailemi nasıl ikna edebilirim bilgisayar monitör klavye mouse kulaklık dahil maksimum 7 veya. 8k bu arada bu kadar pahalı bir sistem istememin nedeni ömürlük bir bilgisayar istiyorum yani uzun süre gitmeli.
Virüs bitince almaya bak derim. Ailene güzel ve uygun bir sistemin indirime girdiğini kaçırılmaz fırsat olduğunu söyle ama onu demeden bir kaç gün önce evde çok canın sıkıldığını yapacak birşey bulamadığnı vs de ders çalış 1 dediklerini 2 yapmamaya çalış alınır 

Kendim toplamak istiyorum şimdi ailemi çok sıkmamam lazım sanırım birde pcyi alabilmem için o yüklü miktardaki paranın gelmesi, gerek ve ne zaman geleceğini tam olarak bilmiyoruz sence ne zaman sürekli ders çalışıp ailemin söylediklerini yapmaya başlamalıyım (şu anda ders çalışmasamda söyledikleri çoğu şeyi yapıyorum) bu arada telefonu elimden düşürmememden şikayetçilerVirüs bitince almaya bak derim. Ailene güzel ve uygun bir sistemin indirime girdiğini kaçırılmaz fırsat olduğunu söyle ama onu demeden bir kaç gün önce evde çok canın sıkıldığını yapacak birşey bulamadığnı vs de ders çalış 1 dediklerini 2 yapmamaya çalış alınır![]()
ayrıca onlara 2 eski bilgisayarımda satıp onlara azda olsa destek olmak istediğimi söyledim eski bisikletim vb satcam hepsini Gta5te fivem rp serverlerinde yüksek ayarlarda kasmaya pc almam mümkün mü sence maksimum 7 8kya
Son düzenleme: