Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

⭐MT2 DESTEK VE DEVELOPER ARIYANLAR KAÇIRMAYIN BENCE !!!⭐

• Konuyu başlatan Son1Dem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 46
  • Görüntüleme 4K

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Müdahale etmeyeyim diyorum kaç gündür ama işin cılkı çıktı. Her ne kadar bir insanın konu hakkında fazla bilgisi vb. bir durumu olmasa da bu şekilde konuşulmaması gerek, yaşlarınız tam oturdu mu bilmiyorum ama bu davranışlar pek hoş davranışlar değil. Satış konusuna satış dışı alakasız yorumlar görmek istemiyorum, geyik yapacaksanız Öğeyi görmek için üye olmalısınız. bölüm aktif, sınırları aşmadığınız müddetçe konu açabilir, mesaj atabilirsiniz.

Bu mesajımdan sonra tekrar edip yorum atmaya kalkan arkadaşların son yorumları olacak bilginiz olsun. İyi geceler hepinize.
kusura bakma ama senin konuda yazdıkların developerlık la alakası yok ki konu başlığın ve içeriğin yanlış bir de yönetici olacaksın developer nedir bilmiyorsan ben anlatayım sana developer kod yazar sadece oyun düzeniyle ilgilenmez kodluk bir durum olmadığı sürece sen sadece oyun düzenleyicisin :) yaşın 20 olduğuna göre yanlış yazman normal yeterli olgunluk ve bilgi düzeyine sahip değilsin gibi duruyor konu başlığın ve içeriğindeki hataya bakarak.
güncel

Günceldir tekrardan.

Günceldir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri