Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

⭐MT2 DESTEK VE DEVELOPER ARIYANLAR KAÇIRMAYIN BENCE !!!⭐

• Konuyu başlatan Son1Dem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 46
  • Görüntüleme 4K

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

ilk defa vasfı item eklemek olan 9 yıllık developer görüyorum.. aynı zamanda da yönetici :d
Cem yılmaz gibi adamsın :D

kusura bakma ama senin konuda yazdıkların developerlık la alakası yok ki konu başlığın ve içeriğin yanlış bir de yönetici olacaksın developer nedir bilmiyorsan ben anlatayım sana developer kod yazar sadece oyun düzeniyle ilgilenmez kodluk bir durum olmadığı sürece sen sadece oyun düzenleyicisin :) yaşın 20 olduğuna göre yanlış yazman normal yeterli olgunluk ve bilgi düzeyine sahip değilsin gibi duruyor konu başlığın ve içeriğindeki hataya bakarak.

Günceldir.

kusura bakma ama senin konuda yazdıkların developerlık la alakası yok ki konu başlığın ve içeriğin yanlış bir de yönetici olacaksın developer nedir bilmiyorsan ben anlatayım sana developer kod yazar sadece oyun düzeniyle ilgilenmez kodluk bir durum olmadığı sürece sen sadece oyun düzenleyicisin :) yaşın 20 olduğuna göre yanlış yazman normal yeterli olgunluk ve bilgi düzeyine sahip değilsin gibi duruyor konu başlığın ve içeriğindeki hataya bakarak.
Babacan çok bilgin varsa kendine sakla milleti yargılamadan önce kendine bak bence iki üç kişinin sözüne bakarak burda beni yargılama aslan parçası.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri