kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı OYUN HATASI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1495
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 364

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İsimler , efsunlar , özellikler bütün yazılar resimdeki gibi böyle siyah gözüküyor sorunu çözebilicek yardımcı olabilicek varmı ?

2020.05.08-03.47.png

Bilgisayar yeni toplandı tüm driverleri güncel directx son sürüm 12 de sadece bu sunucuda bu çeşit bi hata ile karşılaşıyorum oyun yöneticilerine yazıyorum cevap alamıyorum
oyunla alakalı bir durum diyeceğim fakat diğer oyuncularda bu problemi yaşıyormu bilmiyorum eğer diğer oyuncularda sizin aldığınız hata gibi bir sorun yaşamıyorlar ise sorun sizin sisteminizle alakalı gözüküyor malesef bilgisayarınızın bütün driverlerini güncelleyip bilgisayarınız restart atınız ve oyunun bütün dosyalarını kaldırıp tekrardan kurmanızı tavsiye edeceğim konu hakkında başka bir teorimde yoktur.

oyunla alakalı bir durum diyeceğim fakat diğer oyuncularda bu problemi yaşıyormu bilmiyorum eğer diğer oyuncularda sizin aldığınız hata gibi bir sorun yaşamıyorlar ise sorun sizin sisteminizle alakalı gözüküyor malesef bilgisayarınızın bütün driverlerini güncelleyip bilgisayarınız restart atınız ve oyunun bütün dosyalarını kaldırıp tekrardan kurmanızı tavsiye edeceğim konu hakkında başka bir teorimde yoktur.
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum forumlarda ve facebook gruplarında benim gibi 4-5 kişiye daha rastladım oyun kaynaklı bir sorun olmalı ama yetkililer geri dönüş yapmıyorlar malesef. Tekrardan teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri