Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Serverfiles - Metin2Trinity -Complet 6/05/2020 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İstediği linki kullanmasında bir engel yok.
Benim paylaştığım konudaki linki izinsiz kullanabiliyor yani? Bana sorulmadan? Arkadaşın linki ölmüş, benimkini yapıştırmış. Kusura bakmayın izin vermiyorum benim linkimin konuda sunulmasına.

Benim paylaştığım konudaki linki izinsiz kullanabiliyor yani? Bana sorulmadan? Arkadaşın linki ölmüş, benimkini yapıştırmış. Kusura bakmayın izin vermiyorum benim linkimin konuda sunulmasına.
alexander ı sal be reis adam 40 yılda bir birşey yapmaya çalışıyor

alexander ı sal be reis adam 40 yılda bir birşey yapmaya çalışıyor
Dostum salınacak birşey yok ortada. Kural ihlali var. Arkadaşın konusundaki link ölüyor ve benim linkimi benden izinsiz yapıştırıyor. Madem dosyalar aynı arkadaş tekrardan upload edip koysun konuya ben izin vermiyorum benim linkimin paylaşılmasına.

Dostum salınacak birşey yok ortada. Kural ihlali var. Arkadaşın konusundaki link ölüyor ve benim linkimi benden izinsiz yapıştırıyor. Madem dosyalar aynı arkadaş tekrardan upload edip koysun konuya ben izin vermiyorum benim linkimin paylaşılmasına.
Link size aitse dosyayı mega hesabınızdan silebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bir işlem gerçekleştirilmeyecek. Bu konu hakkındaki şikayetinizi 'Rapor' düğmesini kullanarak iletebilirsiniz.

Dostum sonuçta farklı yabancı forumlardan alıyorsunuz linki benimattıgıma bak istersen en günceli benim attıgım diye biliyorum

@Alexander2020 what is the difference

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri