- Konular
- 52
- Online süresi
- 2ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 479
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 12,483
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Freebsd PKG Desteğini kesti bu yüzden PKG çalışmayacaktır.peki bu elimdeki frebsd 11.3 5,5 mysql desteklı fılesi bunda çalıştırabılmıyız çalışması için ne yapmamız gerek
MySQL 5.5 Şuanda çok eski ve önermediğim bir sürüm tavsiye etmem.
Nasıl kurabilirsin pkg remove mysql56-server mysql56-client
Daha sonra portsnap gibi şeylerle kurabilirsin ama dediğim gibi tavsiye etmiyorum.
- Konular
- 34
- Online süresi
- 6ay 4g
- Reaksiyon Skoru
- 518
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 241
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 9,920
- DevLira
- 9
bir yolu daha var pkg çalıştırmak için burayı kullanabilirsiniz goFreebsd PKG Desteğini kesti bu yüzden PKG çalışmayacaktır.
MySQL 5.5 Şuanda çok eski ve önermediğim bir sürüm tavsiye etmem.
Nasıl kurabilirsin pkg remove mysql56-server mysql56-client
Daha sonra portsnap gibi şeylerle kurabilirsin ama dediğim gibi tavsiye etmiyorum.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3g 52237s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 36
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 0
Vermiş olduğun dosya çok işime yaradı bütün dünya forumlarını gezdim bulamadım, burada buldum.
Ellerine sağlık dostum hakkını helal et. Ancak;
Sadece bu tarz paylaşım yapan arkadaşlara önerim bizler sizler kadar bilgili değiliz. İçeriği daha zengin tutarsanız bizler gibi bu işe yeni başlayan arkadaşlar sadece bir pkg yüklemek için 5 gün forum forum gezmez, bilgiye ulaşmak için ederinden fazla vakit harcamayız. Takıldığımız yer çok basit bir yer oluyor genelde, basit olduğu içinde kimse o bilgiyi paylaşma gereği bile hissetmiyor.
Örnekle açıklarsam: Eski bir sürüm olduğu için bendeki kaynak dosyalar gcc8 ile çalışıyor sisteme yukarıda yazdığın gibi artık pkg ile yükleme yapılamıyor ilk önce gcc yi buldum sonra onun sonu xz formatlı olanını aradım olmadı portla denedim olmadı pkg add ./ şeklinde denedim hiç bir türlü yapamadım en sonunda oturup tek tek dosyalar nerelere gidiyorsa kendim attım oda olmadı. Aslında çözüm basitmiş. Lang klasöründe gcc 8 içine gelip port ile yükleme yapmam veya putyden oraya gidip make install clean yapmam yeterliymiş.
Bunları bizler bilemiyoruz. paketleri atarken 2 - 3 paket fazladan atsanız daha fazla kişiye aynı anda yararlı olmuş olursunuz.
Yani gcc 9 için değilde gcc 49 -7 - 8 -9 gibi birkaç seçenek yüklerseniz bu şekliylede çok daha faydalı olunmuş olur.
Şimdi bu kapsamda eğer bir sakıncası yoksa (Varsa mutlaka uyar yazıyı takip ediyor olacağım.) Sistemin içindeki hosting ve root şifresini değiştirip içeriği bu şekilde paylaşmak istiyorum. genişletilmiş haliyle.
Paylaşım için tekrar teşekkürler lütfen hakkını helal et çok işime yaradı duacın oldum.
ayrıca escelipsee senin verdiğin yanıtta çok yararlıydı onuda ekledim onay alırsam paylaşacağım frebsd 11.3 içine yani herşeyi hazır pkg ile kurup düzenleyebilecekler.
Saygı ve hörmetlerimle..
Sadece bu tarz paylaşım yapan arkadaşlara önerim bizler sizler kadar bilgili değiliz. İçeriği daha zengin tutarsanız bizler gibi bu işe yeni başlayan arkadaşlar sadece bir pkg yüklemek için 5 gün forum forum gezmez, bilgiye ulaşmak için ederinden fazla vakit harcamayız. Takıldığımız yer çok basit bir yer oluyor genelde, basit olduğu içinde kimse o bilgiyi paylaşma gereği bile hissetmiyor.
Örnekle açıklarsam: Eski bir sürüm olduğu için bendeki kaynak dosyalar gcc8 ile çalışıyor sisteme yukarıda yazdığın gibi artık pkg ile yükleme yapılamıyor ilk önce gcc yi buldum sonra onun sonu xz formatlı olanını aradım olmadı portla denedim olmadı pkg add ./ şeklinde denedim hiç bir türlü yapamadım en sonunda oturup tek tek dosyalar nerelere gidiyorsa kendim attım oda olmadı. Aslında çözüm basitmiş. Lang klasöründe gcc 8 içine gelip port ile yükleme yapmam veya putyden oraya gidip make install clean yapmam yeterliymiş.
Bunları bizler bilemiyoruz. paketleri atarken 2 - 3 paket fazladan atsanız daha fazla kişiye aynı anda yararlı olmuş olursunuz.
Yani gcc 9 için değilde gcc 49 -7 - 8 -9 gibi birkaç seçenek yüklerseniz bu şekliylede çok daha faydalı olunmuş olur.
Şimdi bu kapsamda eğer bir sakıncası yoksa (Varsa mutlaka uyar yazıyı takip ediyor olacağım.) Sistemin içindeki hosting ve root şifresini değiştirip içeriği bu şekilde paylaşmak istiyorum. genişletilmiş haliyle.
Paylaşım için tekrar teşekkürler lütfen hakkını helal et çok işime yaradı duacın oldum.
ayrıca escelipsee senin verdiğin yanıtta çok yararlıydı onuda ekledim onay alırsam paylaşacağım frebsd 11.3 içine yani herşeyi hazır pkg ile kurup düzenleyebilecekler.
Saygı ve hörmetlerimle..
Son düzenleme:
- Konular
- 52
- Online süresi
- 2ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 479
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 12,483
- DevLira
- 6
Yazdığın yazı için teşekkür ederim. Açıkçası istediğin gibi kullanabilmekte özgürsün, ama bu forumda senin gibi insan sayısı çok az teşekkürü bile çok fazla gören insan yok diyebilirim. Bundan sebep paylaşım yapmıyorum artık belki ileride senin bu yazdığın sayesinde hevesim geri gelir paylaşım yapmaya devam edebilirim.Vermiş olduğun dosya çok işime yaradı bütün dünya forumlarını gezdim bulamadım, burada buldum.
Saygı ve hörmetlerimle..
Kısacası dosyaları özgür şekilde kullanabilirsin zaten bunu bunun için paylaştım yapamayan edemeyen arkadaşlar kullansın diye...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)