Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Freebsd 11.3 Stable - MySQL 5.6 - GCC9 - Enix Yazılım

Freebsd 11.3 Stable - MySQL 5.6 - GCC9 - Enix Yazılım 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Enix Yazılım

#ifdef Enix
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
VIP Üye
TM Üye
Üye
Konular
52
Online süresi
2ay 10g
Reaksiyon Skoru
479
Altın Konu
1
Başarım Puanı
206
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 24 Gün
MmoLira
12,483
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar,
Biliyorsunuz bundan önce Freebsd 12.1 Sürümü paylaşmıştım fakat gördüğüm kadarıyla ve
uzun süre test etmemle birlikte gerçekten yavaş çalıştığına emin oldum yada benim bilgisayarımda yavaş
olabilir bunu bilemem her neyse sizlere aynı özelliklerde bir Freebsd 11.3 Performanslı stabil olan bir
Vdi dosyası paylaşıyorum Normalde 4.25 GB ama rar yüksek sıkıştırma yapılarak 1.05 GB bir rar dosyasıdır.
Gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz.

Genel Olarak : GCC9.3-MAKEDEPEND-SUBVERSİON-MYSQL5.6-GMAKE-DEVIL
Yani kısacası build ve oyunu açmak için gerekli Eklentiler Kuruludur.

Source Build Bilgilendirme ;
Sourceniz GCC9 Uyumlu olması gerekmektedir aksi takdirde build olmaz.
Sourcenize uygun GCC sürümünü Ayrı şekilde yükleyebilirsiniz.

örneğin : pkg install gcc

Mysql Bilgilendirme ;
Eğer Serveriniz Farklı bir mysql sürümü gerektiriyorsa örneğin 5.5 Versiyon gibi
Bunun için hızlı şekilde mysql 5.6 silebilirsiniz silmek için ;

"pkg remove mysql56-server mysql56-client"
mysql 5.5 versiyonunu yüklemek isterseniz bunun içinde bu kodu giriniz ;
"pkg install mysql55-server"
bu üstteki komutu yazarsanız mysql 5.5 kurulacaktır farklı versiyon kurmak isterseniz

"5.5 = 55" gibi sürümü yazarak kurabilirsiniz.

Freebsd Giriş İçin Gerekli Bilgiler ;
Kullanıcı Adı : root
Şifre : dev

Kısa Bir Not ;

Benim için her zaman Performans ve Stabil olması çok önemlidir.
Olabildiğince temiz çalışmayı severim olabildiğince hatasız olmasını isterim.

FREEBSD 11.3 STABIL %99 PERFORMANCE
--------------------------------------------
AKTİF
AKTİF
MEGA.NZ : ---------INDIRME LINKI -3- PASİF
-------------------------------------------------

V.T ; TIKLA
----------------------------------------------------

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Vermiş olduğun dosya çok işime yaradı bütün dünya forumlarını gezdim bulamadım, burada buldum.

Ellerine sağlık dostum hakkını helal et. Ancak;

Sadece bu tarz paylaşım yapan arkadaşlara önerim bizler sizler kadar bilgili değiliz. İçeriği daha zengin tutarsanız bizler gibi bu işe yeni başlayan arkadaşlar sadece bir pkg yüklemek için 5 gün forum forum gezmez, bilgiye ulaşmak için ederinden fazla vakit harcamayız. Takıldığımız yer çok basit bir yer oluyor genelde, basit olduğu içinde kimse o bilgiyi paylaşma gereği bile hissetmiyor.

Örnekle açıklarsam: Eski bir sürüm olduğu için bendeki kaynak dosyalar gcc8 ile çalışıyor sisteme yukarıda yazdığın gibi artık pkg ile yükleme yapılamıyor ilk önce gcc yi buldum sonra onun sonu xz formatlı olanını aradım olmadı portla denedim olmadı pkg add ./ şeklinde denedim hiç bir türlü yapamadım en sonunda oturup tek tek dosyalar nerelere gidiyorsa kendim attım oda olmadı. Aslında çözüm basitmiş. Lang klasöründe gcc 8 içine gelip port ile yükleme yapmam veya putyden oraya gidip make install clean yapmam yeterliymiş.

Bunları bizler bilemiyoruz. paketleri atarken 2 - 3 paket fazladan atsanız daha fazla kişiye aynı anda yararlı olmuş olursunuz.

Yani gcc 9 için değilde gcc 49 -7 - 8 -9 gibi birkaç seçenek yüklerseniz bu şekliylede çok daha faydalı olunmuş olur.
Şimdi bu kapsamda eğer bir sakıncası yoksa (Varsa mutlaka uyar yazıyı takip ediyor olacağım.) Sistemin içindeki hosting ve root şifresini değiştirip içeriği bu şekilde paylaşmak istiyorum. genişletilmiş haliyle.

Paylaşım için tekrar teşekkürler lütfen hakkını helal et çok işime yaradı duacın oldum.

ayrıca escelipsee senin verdiğin yanıtta çok yararlıydı onuda ekledim onay alırsam paylaşacağım frebsd 11.3 içine yani herşeyi hazır pkg ile kurup düzenleyebilecekler.

Saygı ve hörmetlerimle..
Yazdığın yazı için teşekkür ederim. Açıkçası istediğin gibi kullanabilmekte özgürsün, ama bu forumda senin gibi insan sayısı çok az teşekkürü bile çok fazla gören insan yok diyebilirim. Bundan sebep paylaşım yapmıyorum artık belki ileride senin bu yazdığın sayesinde hevesim geri gelir paylaşım yapmaya devam edebilirim.
Kısacası dosyaları özgür şekilde kullanabilirsin zaten bunu bunun için paylaştım yapamayan edemeyen arkadaşlar kullansın diye...
Vermiş olduğun dosya çok işime yaradı bütün dünya forumlarını gezdim bulamadım, burada buldum.

Ellerine sağlık dostum hakkını helal et. Ancak;

Sadece bu tarz paylaşım yapan arkadaşlara önerim bizler sizler kadar bilgili değiliz. İçeriği daha zengin tutarsanız bizler gibi bu işe yeni başlayan arkadaşlar sadece bir pkg yüklemek için 5 gün forum forum gezmez, bilgiye ulaşmak için ederinden fazla vakit harcamayız. Takıldığımız yer çok basit bir yer oluyor genelde, basit olduğu içinde kimse o bilgiyi paylaşma gereği bile hissetmiyor.

Örnekle açıklarsam: Eski bir sürüm olduğu için bendeki kaynak dosyalar gcc8 ile çalışıyor sisteme yukarıda yazdığın gibi artık pkg ile yükleme yapılamıyor ilk önce gcc yi buldum sonra onun sonu xz formatlı olanını aradım olmadı portla denedim olmadı pkg add ./ şeklinde denedim hiç bir türlü yapamadım en sonunda oturup tek tek dosyalar nerelere gidiyorsa kendim attım oda olmadı. Aslında çözüm basitmiş. Lang klasöründe gcc 8 içine gelip port ile yükleme yapmam veya putyden oraya gidip make install clean yapmam yeterliymiş.

Bunları bizler bilemiyoruz. paketleri atarken 2 - 3 paket fazladan atsanız daha fazla kişiye aynı anda yararlı olmuş olursunuz.

Yani gcc 9 için değilde gcc 49 -7 - 8 -9 gibi birkaç seçenek yüklerseniz bu şekliylede çok daha faydalı olunmuş olur.
Şimdi bu kapsamda eğer bir sakıncası yoksa (Varsa mutlaka uyar yazıyı takip ediyor olacağım.) Sistemin içindeki hosting ve root şifresini değiştirip içeriği bu şekilde paylaşmak istiyorum. genişletilmiş haliyle.

Paylaşım için tekrar teşekkürler lütfen hakkını helal et çok işime yaradı duacın oldum.

ayrıca escelipsee senin verdiğin yanıtta çok yararlıydı onuda ekledim onay alırsam paylaşacağım frebsd 11.3 içine yani herşeyi hazır pkg ile kurup düzenleyebilecekler.

Saygı ve hörmetlerimle..
Teşekkürler daha önce aradığım bir konuydu.

Eline sağlık güzel bir konu. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri