Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Freebsd 11.3 Stable - MySQL 5.6 - GCC9 - Enix Yazılım

Freebsd 11.3 Stable - MySQL 5.6 - GCC9 - Enix Yazılım 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

gcc 9.3 ile derleme yapılmaya hazır bir kaynak dosyası var mı koca forumda? Hepsi 4.8 kısmen de 4.9 ve 9.3 geriye dönük destek sağlamıyor bildiğim kadarıyla.

Derlenmeye hazır kaynak varsa parlaşırsan çok sevinirim.
Bende anlam veremiyorum herkes eski sürüm gcc kullanmakta bunun sebebi galiba hazır konmakta geçiyor zaten forumda paylaşılan ücretsiz fileslerin çoğu çöp veya sorunlu oluyor. Bence Türk insanımızın artık burdan şurdan hazır almaktansa kendi çabalarıyla yaptığı kötü veya iyi fark etmez bir şeyler ortaya koyması bence daha uygun olacaktır.

Bence sende hazır fileslerden kullanmaktansa kendi filesini gcc9 yapmaya çalış araştır ingilizce kaynaklara bak uğraş hata çıktığında pes etme devam et ki öğrenebilesin yoksa buradan files hazır alıp bir yere varamazsın burda beni yanlış anlama senin için söylüyorum neyse görüşürüz.

frebsdhata.png

@enes dursun hocam böyle bir hata alıyorum müsait olduğunda ilgilenebilirmisin.

Frebsd Ayarı Nasıl Yapılır Bu Yenı Surumlerı İlk Defa Kullanıyorum Biraz Yardım Edermisiniz...

Frebsd Ayarı Nasıl Yapılır Bu Yenı Surumlerı İlk Defa Kullanıyorum Biraz Yardım Edermisiniz...
bsdconfig yaparak internet ayarlarını yap bu kadar eğer bilmiyorsan internette youtube üzerinde kurulum videoları var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri