OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Pet Bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onur1303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Oynadığım 55-120 farm swsinde pet bugu var mesela hp orani 100 savunma orani 100 atak orani 100 gibi ve her buglu pette 80 level bunun nasıl yapıldığını bilen söyleyebilir mi oyun içinde yapanlar nasıl yaptığını söylemiyor sadece çoğu 55-120 farm swsinde olduğunu söylüyorlar lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

peti 40 levele kas 10 tane genc pet kitabı olsun

geliştire bas

sonra satıcıdan nakliye kutusu al peti kutuya koy

karakter at tekrar gir peti kutudan cıkar

normal görünen leveli 40 oluyo

ama 10 kere 40 a kasıp sonra 120 yapsan

480 level gibi oluyo oranları :D
Çözüm
Nası yapıldığını bilmiyorum, sadece çözüm sunuyorum bugun önüne geçmek için
Bence siz konuyu yanlış anladınız. Ornek veriyorum; A swsinde peti 120 level yapınca en fazla atak degeri '' 20 '' oluyor diyelim. Ama adamlar bi bug yapıyor petin atak degeri '' 100 '' oluyor mesela. Bu bugu nasıl yaptıklarını öğrenmeye çalışıyorum.
Nası yapıldığını bilmiyorum, sadece çözüm sunuyorum bugun önüne geçmek için
Bence siz konuyu yanlış anladınız. Ornek veriyorum; A swsinde peti 120 level yapınca en fazla atak degeri '' 20 '' oluyor diyelim. Ama adamlar bi bug yapıyor petin atak degeri '' 100 '' oluyor mesela. Bu bugu nasıl yaptıklarını öğrenmeye çalışıyorum.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri