Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2Farm | 55-120 Yeni Nesil | 85 Ortalama Zarar | Açılmadan Para Kazandıran Sunucu | 15.000 TL Çekiliş | 13.000 TL Turnuva Ödülü | 8 Mayıs 21:00

• Konuyu başlatan JaperS
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 496

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JaperS

Level 1
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
Başarım Puanı
15
TM Yaşı
5 Yıl 11 Ay 26 Gün
MmoLira
21
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Gelişmelerden haberdar olmak ve daha fazla bilgi almak için buraya tıklayarak discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
Facebook EP çekilişine
buraya tıklayarak, detaylı tanıtım rehberine buraya tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

rrwe0A.png

85 Ortalama Zarar Sınırı, Cor Kostüm Takası, Won Tüccarı ve P2Win Karşıtı yapısıyla standarttan uzak bir oyun keyfi!

rrfdcj.png

Toplamda 165 Canavarlara, 75 Metinlere, 35 Patronlara Karşı Güç Bonusu, Efsunlu itemler ve 60 ortalamalı mistik silahlar ile başlarsınız.

rrwEHH.png

Tüm Boss sandıkları en düşük 2 ortalama 3 en fazla 4 adet atacak şekilde ayarlanmıştır.

rrwVw1.png

rrwQpf.png

rrwJxI.png

rrwP3o.png

Tüm Metinlere %100 Metin Gaya Şansı ve Büyülü Ormandaki Metinlere %100 Boss Gaya Şansı!

rrwR1A.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri