Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Client source nerede ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakkirdek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Packlerle ilgili düzenlemeri yapabiliyorum. Yalnız forumda silah ve zırh parlamaları gibi bir kaç şeyde Client source ve game source da düzenlemeler yapılıyor. Bu dosyalar bende açık olarak var (Fox FS) kullanıyorum bu arada. Bu açık olan dosyaları düzenleyip, nereye atacağım anlamadım. Lütfen yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Forumda derleme konularını gördüm ama hiç bişey anlamadım eksik ve yarım anlatılmış

Clienti build ettikten sonra "Oyuna giriş exe"si oluşur.

Gameyi build ettikten sonra:
serverinin filezillasında;
(Filesden filese değişir)
/usr/game/share/bin
veya
/usr/game/share/
içerisindeki
"game" adında uzantısız filesin kaynak dosyası oluşur.

Packlerle ilgili düzenlemeri yapabiliyorum. Yalnız forumda silah ve zırh parlamaları gibi bir kaç şeyde Client source ve game source da düzenlemeler yapılıyor. Bu dosyalar bende açık olarak var (Fox FS) kullanıyorum bu arada. Bu açık olan dosyaları düzenleyip, nereye atacağım anlamadım. Lütfen yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Forumda derleme konularını gördüm ama hiç bişey anlamadım eksik ve yarım anlatılmış

Client sourcende gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra Client sourcenin içinde Client.sln'ye tıklayarak build edebilmek için gerekli ekrana giriş yapabilirsiniz ancak Visual Studio yüklü olması gerekiyor bilgisayarinizda genelde 2013 tür ama sourcenine göre değişebilir.

Game Source buildi için elinizde freebsd Kurulu sunucu olması lazım ve içinde gmake,gcc,makedepend vs vs. yazılımların yüklü olması gerekli bunun için isterseniz kendiniz sanal Sunucu kurabilirsiniz bu sayede ugrasmaniza gerek kalmaz verdiğim linki incelerseniz bir çok soruya cevap bulmuş olursunuz https://forum.turkmmo.com/konu/3192375-source-build-etme-hazir-src-sorulariniz/

cilent souce build ettim , exe oluştu. Bo dosyayı ne yapmam gerekiyor ? Benim bilgisayarımda yüklü oyun oyun klasörüne attım çalışıyor. Fakat bunu sunucuya nasıl atacağım ? yani insanlar oyunun indirince böyle build edilmiş şekilde nasıl indirecek ? bunu anlayamadım

cilent souce build ettim , exe oluştu. Bo dosyayı ne yapmam gerekiyor ? Benim bilgisayarımda yüklü oyun oyun klasörüne attım çalışıyor. Fakat bunu sunucuya nasıl atacağım ? yani insanlar oyunun indirince böyle build edilmiş şekilde nasıl indirecek ? bunu anlayamadım
Oto pack yaparsın kendine packın içindeki yeni oluşan exeyi onunla değiştirirsin.

Sunucuya atman gereken şey o değil bu arada.
O oluşan exe dosyası pack içindir.

Game Sourceyi Freebsd gcc49 kurulu bir makinede build edip oluşan dosyayı sunucuya atman gerekir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri