- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
merhaba
yaşım 33.
eskilerden muonline silkroad ile başlayıp cabal online c9 online ile devam eden
lol smite online tarzı moba ile biten bi serüvenim var.
e evlenince tabi eve kapanıyorsun karantina felan .
bütün dünya pubg denilen bir oyuna sarmış bizde ailecek sardık ama bi süre sonra skıyor. eski mmorpg 5 10 kişi bir bosa girdiğimiz
item düşürüp satıp paylaştığımız ortamları özlüyor insan.
1 aydır oynanacak mmorpg arıyorum.
20 adet indirdim oyuna girdim sildim çıktım.
private serverlerde de kasabilirim ama aradığım durum farklı.
metin 2 private serverlerde grafikleri beğenmedim.
gw2 ilk görevi yaptım sildim grafikler çok kötü. aşırı yoğun görevler var karışık.
path of exile < çöp
black desert < oyun efso duruyor. ama çok kasıyor. dungeon sistemli oyun istemez.. lol atarım artık
dragon nest eu < serveri patlamış 30 gb indirdim giremedim
vs vs.
en son continent of ninth tekrar indirdim zamanının efsanesidir. serverde 1 tane türk kalmamış hadi boşver oyuncusu kalmamış
silkroad gibi kapanır yakında.
diyceniz ne istiyorsun.
bütün dünya pubg oynadığı için. ve cep telefonları her oyunu artık grafiksel olarak kaldırdığı için kimse pc başına oturupta hani gece 4 5 e kadar kasmıyor artık.
herkez moba oyunlara dönmüş tavla atar misali .
bu da mmorpg piyasasını patlattı artık .
sürekli oynayacağım aktif kasacağım gerekirse para da yatıracağım hani 300 400 lira iteme felan veya daha üstüne değecek.
aşırı görev kasıntısı olmayan. ( hani git şu eşşekten 10 bin tane kes. 30 tanede bir tane tüy düşcek o tüyden 5 bin tane getir onu zeytinyağına bula ) gibi
çok karışık buildi olmayan ( karaktere mana bas str bas agi bas gibi basit olsun. envai çeşit karakter kibir kıskançlık gibi seçmeyelim )
lag olmasın serveri yakın olsun.
grafikleri de knight tarzında olmasın. en yüksek skili açmak için aylarca uğraş. haraket nedir? eli kaldırdı indirdi 10 k vurdu.
cabal online veya continent of ninth yada black desert tarzı grafik olsun.biraz vurdummmu titresin.
bi kaç güne bulamazsam istediğim gibi bişiy
utanmıyacam yaşımdan başımdan wolfteam indiricem. KURTTT VURUŞUUU oynarım artık
hayırlı günler.
yaşım 33.
eskilerden muonline silkroad ile başlayıp cabal online c9 online ile devam eden
lol smite online tarzı moba ile biten bi serüvenim var.
e evlenince tabi eve kapanıyorsun karantina felan .
bütün dünya pubg denilen bir oyuna sarmış bizde ailecek sardık ama bi süre sonra skıyor. eski mmorpg 5 10 kişi bir bosa girdiğimiz
item düşürüp satıp paylaştığımız ortamları özlüyor insan.
1 aydır oynanacak mmorpg arıyorum.
20 adet indirdim oyuna girdim sildim çıktım.
private serverlerde de kasabilirim ama aradığım durum farklı.
metin 2 private serverlerde grafikleri beğenmedim.
gw2 ilk görevi yaptım sildim grafikler çok kötü. aşırı yoğun görevler var karışık.
path of exile < çöp
black desert < oyun efso duruyor. ama çok kasıyor. dungeon sistemli oyun istemez.. lol atarım artık
dragon nest eu < serveri patlamış 30 gb indirdim giremedim

vs vs.
en son continent of ninth tekrar indirdim zamanının efsanesidir. serverde 1 tane türk kalmamış hadi boşver oyuncusu kalmamış
silkroad gibi kapanır yakında.
diyceniz ne istiyorsun.
bütün dünya pubg oynadığı için. ve cep telefonları her oyunu artık grafiksel olarak kaldırdığı için kimse pc başına oturupta hani gece 4 5 e kadar kasmıyor artık.
herkez moba oyunlara dönmüş tavla atar misali .
bu da mmorpg piyasasını patlattı artık .
sürekli oynayacağım aktif kasacağım gerekirse para da yatıracağım hani 300 400 lira iteme felan veya daha üstüne değecek.
aşırı görev kasıntısı olmayan. ( hani git şu eşşekten 10 bin tane kes. 30 tanede bir tane tüy düşcek o tüyden 5 bin tane getir onu zeytinyağına bula ) gibi
çok karışık buildi olmayan ( karaktere mana bas str bas agi bas gibi basit olsun. envai çeşit karakter kibir kıskançlık gibi seçmeyelim )
lag olmasın serveri yakın olsun.
grafikleri de knight tarzında olmasın. en yüksek skili açmak için aylarca uğraş. haraket nedir? eli kaldırdı indirdi 10 k vurdu.
cabal online veya continent of ninth yada black desert tarzı grafik olsun.biraz vurdummmu titresin.
bi kaç güne bulamazsam istediğim gibi bişiy
utanmıyacam yaşımdan başımdan wolfteam indiricem. KURTTT VURUŞUUU oynarım artık
hayırlı günler.
- Konular
- 2,157
- Online süresi
- 19d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,536
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 384
- DevLira
- 0
Şöyle bir oyun çıkacakmış bu sene içerisinde ve yerliymiş, bir bak istersen 

- Konular
- 664
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 15h 14m
- Reaksiyon Skoru
- 593
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 243
- MmoLira
- 536
- DevLira
- 0
Bende yeni bilgisayar aldım 1 ay kadar önce.MMORPG oyun araştırdım baya ciddi bi şekilde uzunca bir süre.Fakat artık insanlarında oyun anlayışları oldukça değişti.Eski MMORPG oyuncularının istediği tarzda oyun yok artık maalesef.Olsa bile oyuncu sayısı olarak çok az ve boş,bizim gibi eski oyuncuları tatmin etmiyor.Maalesef devir değişti artık alışmak lazım.Belki ilerde bir gün cidden çok kaliteli oynamaya değer bir oyun çıkarsa MMORPG tarzına geri dönülebilir ama şu an için bu zor görünüyor.Final Fantasy Online' ı önerebilirim.Black Desert Online P2W ve topluluğu maalesef iyi değil.Path of Exile oynanabilir fakat çok uzun süre oynayıp öğrenmek lazım oyun çok karışık zaten tam anlamıyla bir MMORPG mantığı yok bence.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
rise online knight 2 diyolar. bekleniyor. çıkarsa sırf çok türk var diye indirir oynarım. yatırım da yaparım.
ama artık herkez telefondan pabci oynadığı için. mmorpg kasmak felan hayal oldu.
moba oynuyolar.
char kasmak . item satmak . göreve 5 kişi girmek muhabbet felan kalmadı.
black desert pcde kasıor. path exi.le indirdim sildim.
ne kassak bilemedük artık
ama artık herkez telefondan pabci oynadığı için. mmorpg kasmak felan hayal oldu.
moba oynuyolar.
char kasmak . item satmak . göreve 5 kişi girmek muhabbet felan kalmadı.
black desert pcde kasıor. path exi.le indirdim sildim.
ne kassak bilemedük artık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)