HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yardımcı olur musun ekleyemedim de ?woowww bugünde rubinum için yakıyoruz
daha önce yapmıştım ama çok çakma durdu diye sildim :/
![]()
hangi dosyaya ekliyoruz kankaimport altına ekle
Kod:LOGIN_DELAY_SEC = 0.0 def IsLoginDelay(): global LOGIN_DELAY_SEC if LOGIN_DELAY_SEC > 0.0: return True else: return False def GetLoginDelay(): global LOGIN_DELAY_SEC return LOGIN_DELAY_SEC
def Connect(self, id, pwd): arat ve içeriğini aşağıdaki ile değiştir
Kod:if constInfo.SEQUENCE_PACKET_ENABLE: net.SetPacketSequenceMode() if IsLoginDelay(): loginDelay = GetLoginDelay() self.connectingDialog = ConnectingDialog() self.connectingDialog.Open(loginDelay) self.connectingDialog.SAFE_SetTimeOverEvent(self.OnEndCountDown) self.connectingDialog.SAFE_SetExitEvent(self.OnPressExitKey) self.isNowCountDown = True else: self.stream.popupWindow.Close() self.stream.popupWindow.Open(localeInfo.LOGIN_CONNETING, self.SetPasswordEditLineFocus, localeInfo.UI_CANCEL) self.stream.SetLoginInfo(id, pwd) self.stream.Connect()
selam su hatayı alıyorum büyük ihtimal foxfx oldugu için serverinfo.py import localeinfo yu görmüyor nasıl ekleyebilirim
selam su hatayı alıyorum büyük ihtimal foxfx oldugu için serverinfo.py import localeinfo yu görmüyor nasıl ekleyebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 47596
Ekli dosyayı görüntüle 47598
Kod:
app = import (pythonApi.GetModuleName("localeInfo"))
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)