- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,333
- DevLira
- 74
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1.5 Sene önce yapmıştım. Birkaç sevdiğim arkadaşıma vermiştim, pack dosyaları açılarak alınmış. O versiyonunda gelişi güzel iç kodlama yapmıştım ama bu sürümünde tamamen döngüsel çalışmakta. Her olasılık için if elseif yazılı değil çünkü 2020 yılındayız.
Bazı insanlar eline geçen herşeyi birilerine pazarlama içgüdüsüne sahip. Bir sahibi de çıkmadığı için ticari ve ahlaki kaygı da söz konusu değil. Başkalarına satmasına müsade etmemek için kendim paylaşmak istedim.
forum.turkmmo.com
Bu konudakiler uygulanmazsa dil değiştirme çalışmayacaktır. Manuel olarak eski tip locale.cfg'ye göre düzenleyebilirsiniz.
İyi kullanımlar.
Bazı insanlar eline geçen herşeyi birilerine pazarlama içgüdüsüne sahip. Bir sahibi de çıkmadığı için ticari ve ahlaki kaygı da söz konusu değil. Başkalarına satmasına müsade etmemek için kendim paylaşmak istedim.
Gameforge'un kullandığı Client Multilanguage
4-5 ay önce yazmıştım. Birkaç değişen kod var. Config dosyası üzerinden dil değiştirebilirsiniz. İndirmeniz gereken dosyaları ve anlatım aşşağıdadır. Client içine atın: https://www.dosyaupload.com/j9xM anlatımı uygulayın: https://paste.tc/4nkEapDw6u
İyi kullanımlar.
Oyuna giriş yapamayanlar import altına eklesin
Kod:LOGIN_DELAY_SEC = 0.0 def IsLoginDelay(): global LOGIN_DELAY_SEC if LOGIN_DELAY_SEC > 0.0: return True else: return False def GetLoginDelay(): global LOGIN_DELAY_SEC return LOGIN_DELAY_SEC
def Connect(self, id, pwd): arat ve içeriğini aşağıdaki ile değiştir
Kod:if constInfo.SEQUENCE_PACKET_ENABLE: net.SetPacketSequenceMode() if IsLoginDelay(): loginDelay = GetLoginDelay() self.connectingDialog = ConnectingDialog() self.connectingDialog.Open(loginDelay) self.connectingDialog.SAFE_SetTimeOverEvent(self.OnEndCountDown) self.connectingDialog.SAFE_SetExitEvent(self.OnPressExitKey) self.isNowCountDown = True else: self.stream.popupWindow.Close() self.stream.popupWindow.Open(localeInfo.LOGIN_CONNETING, self.SetPasswordEditLineFocus, localeInfo.UI_CANCEL) self.stream.SetLoginInfo(id, pwd) self.stream.Connect()
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
woowww bugünde rubinum için yakıyoruz
daha önce yapmıştım ama çok çakma durdu diye sildim :/
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
eksik bazı kısımlar
locale_game eklenecekler
Kod:CHANNEL_STATUS_OFFLINE Bilinmiyor CHANNEL_STATUS_RECOMMENDED Tavsiye Edilen CHANNEL_STATUS_BUSY BUSY CHANNEL_STATUS_FULL FULL
locale_interface
Kod:FREE Boş NOID_OR_PASSWORD Şifre veya K.Adı Hatalı ACCOUNT_HAS_REGISTERED Kaydedildi NO_DELETE_ACCOUNT Silinecek bir hesap yok ACCOUNT_HAS_DELETED Hesap Silindi YOU_CAN_DELETE_1ST_SPACE 1.Hesap YOU_CAN_DELETE_2ND_SPACE 2.Hesap YOU_CAN_DELETE_3RD_SPACE 3.Hesap YOU_CAN_DELETE_4TH_SPACE 4.Hesap YOU_CAN_DELETE_5TH_SPACE 5.Hesap YOU_CAN_DELETE_6TH_SPACE 6.Hesap
selam su hatayı alıyorum büyük ihtimal foxfx oldugu için serverinfo.py import localeinfo yu görmüyor nasıl ekleyebilirim
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Kod:app = import (pythonApi.GetModuleName("localeInfo"))
merhaba tekrar hata aldım
iki şekildede hata veriyorC++:app = __import__(pythonApi.GetModuleName("localeInfo")) app = import (pythonApi.GetModuleName("localeInfo"))Kod:localeInfo = __import__(pythonApi.GetModuleName("localeInfo"))
chler aktif olmasına rağmen off yazıyor nasıl düzeltebilirim? Sunucu aktif
intrologin.py açılır
arat
file=open("lib/channel.inf", "w")
değiştir
file=open("channel.inf", "w")
arat
file=open("lib/channel.inf")
değiştir
file=open("channel.inf")
Metin2 klasöründe channel.inf dosyası var.
aç düzenle
1. deneme : 1 1 0
2. deneme : 1 0 1
Otamatikde olusturabilir...
iyi forumlar...
- Konular
- 106
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 934
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,235
- DevLira
- 165
Teşekkürler alper
- Konular
- 58
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 400
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 171
- MmoLira
- 2,083
- DevLira
- 135
I'm your fan guy!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)