mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Packlarımı hızlı bir şekilde nasıl UPLOAD ederim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anilmorkoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 357

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar pack boyutum 1.6gb ve upload etmek istiyorum fakat %10 %16 da bi aksilik oluyor iptal oluyor yüklenmiyor yada saatler sürüyor, bunun kolay bir yolu var mıdır?

başka upload sitesi deneyin. kablosuz yükleme yapıyosanız kablolu yapın. maalesef başka çare yok. 1 defa yükleme yaparsanız win sunucu ile diğer sitelere hızlıca upload edebilirsiniz.

malesef internet hızım o kadar iyi değil. hiç mi çözüm yok

Upload hızıda 8 mbit'e çıkarılmışken size çevrenizden bu konuda yardımcı olabilecek birini bulmalısınız veya iptal olmasını önlemek için torrent, ftp gibi seçeneklerle yavaşta olsa en az 1 yere uploadı yapabilmeniz lazım. Upload süresi 5 saat bile sürse o 1 uploadı yapın. Uploadı çoğaltmak kolay windows sunucular ile uploadlarsınız ama 1 yere kesinlikle upload etmeniz gerekiyor.

Upload hızıda 8 mbit'e çıkarılmışken size çevrenizden bu konuda yardımcı olabilecek birini bulmalısınız veya iptal olmasını önlemek için torrent, ftp gibi seçeneklerle yavaşta olsa en az 1 yere uploadı yapabilmeniz lazım. Upload süresi 5 saat bile sürse o 1 uploadı yapın. Uploadı çoğaltmak kolay windows sunucular ile uploadlarsınız ama 1 yere kesinlikle upload etmeniz gerekiyor.
Dosyaupload'a zor da olsa upload edebildim, şimdi bunu nasıl çoğaltırım?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri