B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DERİNDARBE PVP AÇIYOR!

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2019'un sonlarına doğru istifasını veren Derindarbe( Murat Günhan ) Yaklaşık son 1 aydır aktif bir şekilde yayınlar açıyor ve soruları cevaplıyordu 16 nisanda bir video paylaştı!

Bugün(18.04.2020) açtığı yayında bir çok soruyu cevapladı ve sona doğru darbe2 yi duyurdu!

DARBE2'yi DUYURDUĞU AN

eğer öyle birşey yaparsa Asena'dan daha iyi kıvırıyor demektir ve böyle bir adama güvenilmez.

Dostum olayı bilmiyorsunuz burdan yazıyorsunuz. Adam açmam diyordu evet ama fastfood adlı comanın derindarbenin arkasından atıp tuttuklarından haberiniz yok. Adam ben köşeme çekildim ama bunlar durmak bilmedi diyor. Gercektende öyle forum yada özellikle discortu takip etmişseniz illaki görmüşsünüzdür.
Olayı bilecek birşey yok ki. 12 yıl bir şirketin ekmeğini yemişsin ve o şirketin neredeyse 10 yıl mücadele ettiği şeyi ayrıldıktan sonra sen yapıyorsun. O şirket sana ne yaparsa yapsın böyle birşeyin içinde bulunuyorsan bunun adı başkadır.

@admin derindarbe adlı pvp miz için konumuz sabitlenecek sağ sol reklam fiyatları için dönüş sağlarmısınınız. 😋😊
Adı geçen kişi kendine çok güveniyor. Reklam falan çıkacağını sanmıyorum hiçbir yerde :)

Hangi filesle açıyormuş acaba

Tr alt yapılı files ile karşınızdayım falan da der bu :D

Adamın şeref seviyesini tartışmak bana düşmez ancak anladığım kadarıyla Gemeforgeyi bitirmeye oynuyor bu adam en azından Türkiyede kaldıki Gameforge'nin birşey yapacağını ben sanmıyorum en azından açacağı pvp servera karşı. He şahsiyet olarak sözleşmeler prosedürler gereği şahsına yönelik yaptırım uygulatabilir belki oda küçük bir ihtimal bana kalırsa.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri