Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DERİNDARBE PVP AÇIYOR!

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bana kalırsa gecmişinde ki olumsuzlukları simdi Gameforge savaş actım diyerek farklı boyuta cekme çabası olabilir ve boylelikle acılınca da göreceğiz bi dünya insan gider oynar suan da zaten pvp de ac kapat şeklinde 3-4 defa aynı isimde oyuncu kalmadıkca acıp kapadan bile var.
parayı yoplayınca kapatıp gidermi yoksa acık tutmaya devammı eder. Herkez bi umut gider bence.
Ha bide Gameforge çalışırken pvp isimlerini bunlar değilmiydi bildiren Gameforge kendmi buldu.

Son düzenleme:
12 Yıl boyunca yaptığı ve söylediği herşeyi çöpe atmış kendisi, istifa ettiğinde en azından hatasını anlayıp kendi cezasını kendisi verdi demiştim bu haberi görünce yanıldığımı anladım.Bu PvP projesi başlamadan bitecek çünkü GF böyle bir fiyaskonun altından kalkamaz mutlaka engel olacaktır açılmasına.

Derindarbe2 10k ödül havuzu xD idda ediyoruz piyasanın en iyi p'serveri xD @tuncer61 tanıtım index'ini çekersin artık xD

12 Yıl boyunca yaptığı ve söylediği herşeyi çöpe atmış kendisi, istifa ettiğinde en azından hatasını anlayıp kendi cezasını kendisi verdi demiştim bu haberi görünce yanıldığımı anladım.Bu PvP projesi başlamadan bitecek çünkü GF böyle bir fiyaskonun altından kalkamaz mutlaka engel olacaktır açılmasına.
bence acacak hiçbi sıkıntı da olmuyacak bence bi dusuncesi bi bildiği mutlaka vardır bosuna girmez bence.

bence acacak hiçbi sıkıntı da olmuyacak bence bi dusuncesi bi bildiği mutlaka vardır bosuna girmez bence.

P'serverler le hep savaşıcam diyordu ya hani bundan bahsediyordu herhalde xD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri