bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Server Taraflı Efsun Botu 1

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

6 kere srcle çlientiSRCi kontrol etdim bir hatta yok mysql kontrol etdim ondada hata yok Clienmanagerplayer.cpp yide tungya ekletdim ondada hata yok packdada hata yok ee bu sistem şimdi çalışıyormu qwewqe bozuk gibi geldi bana herkesi davvet ediyorum gelin bakın :D sparkye de eklemişler aynısını ordanda söktüm ekledim gine çalışmıyor :D

ekledim filesse razuningv4 filesi arkdaşlar

he ben eklyemedim diyelim geçelim yarında sparkyeveresin sahibi eklicek oda aynı zorunu yaşarsa görecem oo yazan arkdaşları cok akkılılarya gelin bakın bakalım ekliyebilecenizmi :D

Merhaba arkdaşlar sistem zorunsuz ama cpu olayını bilmiyorum onu halledecem ben birşey dicem bende zorun yokmuş bunu diyorum ben ben aslında doğru eklemişim ama satırlar yanlışmış ekliyemiyen varsa yazsın özelden 10 saniyemi almaz yapmak...

Hello friends, the system is forced, but I do not know the cpu thing, I will handle it, I will say something, I say that you have no problem, I actually added it correctly, but the lines are wrong, if you can't add it, if you can't add it, it doesn't take me 10 seconds to do it privately...

millet size parayla yapar ama ben bedavadan yapıcam.

@tunga

şahsen ben yapamadım yallan yok tungaya yazdım oda bana sıralayıp verdi ama ben doğru eklemişim satır ları kaydırmışlar.

1626821479072.png

Son düzenleme:
Yardımcı olucak varmı

Ekli dosyalar

• 2232.png
    2232.png
    205.3 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri