Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 unEPK sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan port5264
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 321

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba . bir server kurduk filesdeki giriş ekranı karakter seçim ekranı ve loading ekranı resimlerini unepk üzerinden değiştirdik. giriş ekranı karakter seçim ekranında sorun yok fakat loading ekranında tam girerken soru işareti hatası veriyor yardımcı olabilecek var mı ?

++++

biz files düzenlerken sıkıntı çekiyoruz yardımcı olabilecek bilgili birisi varsa bize discord üzerinden ulaşabilecek anlatabilecek olursa çok mutlu oluruz.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

pack yedekleriniz duruyorsa eski yedekleri ve eklemek istediğiniz dosyaları bana atın ben size düzenleme yaparım muhtemelen yanlış güncelleme attınız karakteri seçtikten sonra atıyor sizi oyundan ... birde resimleri yükleme haricinde her hangi bir düzenleme yaptıysanız ondan kaynaklıda olabilir o yüzde eski yedekler varsa onları bana mesaj olarak gönderin ben size yardımcı olurum iyi günler...
Çözüm
pack yedekleriniz duruyorsa eski yedekleri ve eklemek istediğiniz dosyaları bana atın ben size düzenleme yaparım muhtemelen yanlış güncelleme attınız karakteri seçtikten sonra atıyor sizi oyundan ... birde resimleri yükleme haricinde her hangi bir düzenleme yaptıysanız ondan kaynaklıda olabilir o yüzde eski yedekler varsa onları bana mesaj olarak gönderin ben size yardımcı olurum iyi günler...

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri