Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplandı Oyun Hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EROSMT252
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 388

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1675087805899.png

Arkadaşlar Oyun bazen bu ekranda kalıyor Bazen giriş ekranında sunucuya bağlanıyorsundan sonra sunucuya bağlandın ekranında kalıyor
Sysser bakıyorum sysser vermiyor..
bu sorunun çözümünde bana yardımcı olabilecek varmı?
Bazende 0130 17:14:06290 :: Unknown packet header: 183, last: 251 250
bu sysseri veriyor client kapanıyor Oyun içinde veya karakter seçim ekranında
header: 183
bu 183 rakamı her bunu yaptığında değişiyor..
Packetleri eşleştirdiğimde bi sıkıntı göremiyorum

Son düzenleme:
Çözüm
Umut vermeye gerek yok dostum paket hatası kolay kolay bulunabilecek birşey değil random sayı atar net bir şekilde problemi gostermez paketleri kontrol et diyenlere bakma bulamazsın zaten egerki filesi forumdan indirip kurduysan direk sil ugraşma satın aldıysan eğer direk aldığın kişiye ulaş cozdurmeyi dene, adam zaten paket hatası almış paketleri kontrol et demişsiniz Son ne eklediysen packet.h larini kontrol et client ile Game sırası ve sayıları uyuyormu eklenen bütün sistemler defineli ise ifdef diye arat packlet.hlarda sıralamalarında sayılarına bak başka birşeyi kontrol etmene gerek yok zaten
yok hocam Ben files değiştirdim bu fileste sistemler yüklü olduğu için sorunu bulmak benim çok zamanımı aldı devam etsem almayada...
Umut vermeye gerek yok dostum paket hatası kolay kolay bulunabilecek birşey değil random sayı atar net bir şekilde problemi gostermez paketleri kontrol et diyenlere bakma bulamazsın zaten egerki filesi forumdan indirip kurduysan direk sil ugraşma satın aldıysan eğer direk aldığın kişiye ulaş cozdurmeyi dene, adam zaten paket hatası almış paketleri kontrol et demişsiniz Son ne eklediysen packet.h larini kontrol et client ile Game sırası ve sayıları uyuyormu eklenen bütün sistemler defineli ise ifdef diye arat packlet.hlarda sıralamalarında sayılarına bak başka birşeyi kontrol etmene gerek yok zaten
yok hocam Ben files değiştirdim bu fileste sistemler yüklü olduğu için sorunu bulmak benim çok zamanımı aldı devam etsem almayada devam ediyordu Değerli yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim <3

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)