HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sorun;
-Oyuna rebot atıldıktan sonra envanterde binek mühürü takılı olmamasına rağmen binek yanında olur. ( Enterlogin'e kod eklenmesi durumu )
-Oyuna rebot atıldıktan sonra envanterde binek mühürü TAKILI FAKAT YANINIZDA 2 tane binek olur.
questlua_horse.cpp
kodun "LPCHARACTER ch = CQuestManager::instance().GetCurrentCharacterPtr();" altına ekleyin
Açıklama ;
- Sorun benim paylaştığım abra dosyalarında mevcutmuş mesajlara bakarken gördüm sizde vardır yoktur bilemiyorum Abra v2 sürümünde zaten bu sorun bulunmuyor ilk paylaşılan sürüm için gerçerlidir çözüm iyi forumlar.
-Oyuna rebot atıldıktan sonra envanterde binek mühürü takılı olmamasına rağmen binek yanında olur. ( Enterlogin'e kod eklenmesi durumu )
-Oyuna rebot atıldıktan sonra envanterde binek mühürü TAKILI FAKAT YANINIZDA 2 tane binek olur.
questlua_horse.cpp
Kod:
int horse_summon(lua_State* L)
kodun "LPCHARACTER ch = CQuestManager::instance().GetCurrentCharacterPtr();" altına ekleyin
Kod:
if (ch->IsRidingMount())
return 0;
Açıklama ;
- Sorun benim paylaştığım abra dosyalarında mevcutmuş mesajlara bakarken gördüm sizde vardır yoktur bilemiyorum Abra v2 sürümünde zaten bu sorun bulunmuyor ilk paylaşılan sürüm için gerçerlidir çözüm iyi forumlar.
Sorun;
questlua_horse.cpp
Kod:int horse_summon(lua_State* L)
Kod:if (ch->IsRidingMount()) return 0;
Açıklama ;
Paylaşım için teşekkürler.
yo denedım öyle verdim bu şekilde sıkıntı yaratmıyor en azından benım dosyalarımda.Paylaşıldı Fakat Çalışmıyor Bu Şekilde Test Edildi
Konu daha önce paylaşılmış kapatılabilir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)