Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı PİN KALDIRMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nurettin Akol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 995

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kolay gelsin iyi çalışmalar sitemde kayıt ol bölümünde PİN secenegi yoktur bu secenegi nasıl eklerim veya oyun dosyalarından oyuna giriş yaparken PİN ile giriş i nasıl devre dışı bırakabilrim araştırdım bu konu hakkında bilgi bulamadım Teşekkür ederim

çok pardon başka bir soru yöneltmek istiyorum benim sunucumun paylaştıgı pack dosyasındaki root u açamıyorum haliyle başka fileslere yönelttim bu root dosyasını nasıl acabilirim UnEPK pack open programları işe yaramıyor sunucu benden yüklü miktarda para istiyor ne yapabilrim

çok pardon başka bir soru yöneltmek istiyorum benim sunucumun paylaştıgı pack dosyasındaki root u açamıyorum haliyle başka fileslere yönelttim bu root dosyasını nasıl acabilirim UnEPK pack open programları işe yaramıyor sunucu benden yüklü miktarda para istiyor ne yapabilrim

onun için ayrı bir konu açmanız gerekmekte başlık altında sadece pin sistemine bakmamız gerekmekte

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri