Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Source Edit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Viracoche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 507

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben uzun yıllardır nostale adlı oyunun private sunucularında developer lık yapıyorum nostale sourcelerinde kullanılan dil c# metin2 için biraz araştırma yaptım forumda c veya c++ ile yazılmış galiba doğrumudur ve c++ ögrenmem yeterli olurmu ?

Merhabalar ben uzun yıllardır nostale adlı oyunun private sunucularında developer lık yapıyorum nostale sourcelerinde kullanılan dil c# metin2 için biraz araştırma yaptım forumda c veya c++ ile yazılmış galiba doğrumudur ve c++ ögrenmem yeterli olurmu ?
önemli olan dil bilgin değil zaten inanılmaz farklar yok önemli olan metin2 api na aşinalığın

yani c++ ögrenemem gerek yok diyorsunuz c# ile de yapabilirim galiba
metin2 uğraştığınız oyundan biraz farklıdır arkadaş cevap vermişti de sanki hepsi CODER Metin2 c# c++ ve Python genel kullanılan dilerdir birde işin SQL kısımı var burada ise genelikle C, C++, Eiffel, Java, Perl, PHP, Python, Ruby, ve Tcl diller kullanılırr buradan herhan gibi birtanesini seçebilirsin

yani c++ ögrenemem gerek yok diyorsunuz c# ile de yapabilirim galiba

c# ile yapamazsınız çünkü metin2nin source dosyaları c++
Agora Metin2'nin orada c# da programlama mantığını çözdüyseniz metin2 kütüphanesi ile birlikte c++ kullanırsanız zorluk çekmezsiniz yani metin2 kütüphanesine ağırlık verin demek istemiş sanırım.

Bilindiği gibi metin2 source tarafında c++ , iç sunucu işlerimleri için LUA ve pack işlemleri için Python kullanıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri