- Konular
- 8
- Online süresi
- 20506s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 85
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba. Dün kendi bilgisayarıma 32bit freebsd 9.2 kurup Server Files'in game ve db build işlemlerini gerçekleştirdim. Ve oyuna sorunsuz bir şekilde giriş yaptım.
Fakat satın aldığım vds sunucusun da
ilk olarak: /usr/game/share/bin bu dizine iki dosyayı atıtım(isimlerini de değiştirdim). 777 izinlerini verdim ve reboot attım. Sonuç olumsuz
ikinci olarak: game ve db dosyasını tar.gz formatına dönüştürüp, putty'den /usr/game/share/bin bu dizine çıkartma işlemi yapıp reboot attım. Sonuç olumsuz
sorun nerede olabilir. 2 tane farklı vds sunucu da denedim birisi freebsd 10.2 diğeri 9.2
Fakat satın aldığım vds sunucusun da
ilk olarak: /usr/game/share/bin bu dizine iki dosyayı atıtım(isimlerini de değiştirdim). 777 izinlerini verdim ve reboot attım. Sonuç olumsuz
ikinci olarak: game ve db dosyasını tar.gz formatına dönüştürüp, putty'den /usr/game/share/bin bu dizine çıkartma işlemi yapıp reboot attım. Sonuç olumsuz
sorun nerede olabilir. 2 tane farklı vds sunucu da denedim birisi freebsd 10.2 diğeri 9.2