Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Game Build yaptıktan sonra ne yapılmalı ?

zaferccan

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
20506s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
85
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 27 Gün
MmoLira
116
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba. Dün kendi bilgisayarıma 32bit freebsd 9.2 kurup Server Files'in game ve db build işlemlerini gerçekleştirdim. Ve oyuna sorunsuz bir şekilde giriş yaptım.

Fakat satın aldığım vds sunucusun da

ilk olarak: /usr/game/share/bin bu dizine iki dosyayı atıtım(isimlerini de değiştirdim). 777 izinlerini verdim ve reboot attım. Sonuç olumsuz

ikinci olarak: game ve db dosyasını tar.gz formatına dönüştürüp, putty'den /usr/game/share/bin bu dizine çıkartma işlemi yapıp reboot attım. Sonuç olumsuz

sorun nerede olabilir. 2 tane farklı vds sunucu da denedim birisi freebsd 10.2 diğeri 9.2

Sourcede ip lisansı varsa ondan kaynaklanıyor olabilir. Syserr'e düşmüş olması lazım
hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu files'i forum üzerinden ücretsiz indirdim tüm dosyaları elimde mevcut. Syserr vermiyor mu derken neyi kastettiniz anlayamadım :) çok fazla bilgim yok bu konularla ilgili video izleyerek sizlerden yardım alarak yapmaya çalışıyorum.

hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu files'i forum üzerinden ücretsiz indirdim tüm dosyaları elimde mevcut. Syserr vermiyor mu derken neyi kastettiniz anlayamadım :) çok fazla bilgim yok bu konularla ilgili video izleyerek sizlerden yardım alarak yapmaya çalışıyorum.

ftpden channel1 ve dbnin içine girin oradaki syserr dosyalarının ve varsa autorun.log dosyasının içeriğini atın

ftpden channel1 ve dbnin içine girin oradaki syserr dosyalarının ve varsa autorun.log dosyasının içeriğini atın

sw.jpg

sw1.jpg

bunlar değil mi hocam. diğerini bulamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri