Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Biggameing Dolandırıcıdır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rapcii17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@0lumGunu〤

Merhaba sizi anlıyorum fakat firma cevabını almadan bu sekilde bir yol incelemeniz ne kadar doğru ?
Kişinin hizmeti sağlandı kendisi tabiri caiz ise cakallık peşinde kendisinlede konusma yapıldı zaten onada yazdım konuyu görünce aldığı hizmeti almadım diyemi şikayetci olacak insallah böyle bir şikayette bulunur benim aracı üzerine yaptığım ödeme mevcut kendisi ile olan konusma loglarım mevcut uzun lafın kısası hizmet sağlandı gerekli kanıtlar sunulmustur .

kanit1.jpg

kanit2.jpg

sms.jpg

Konuyu da gördükten sonra kendileri şahsıma hakaret ve tehdit savurup haklıymış ve yaptığı iş legalmiş gibi bir de bana Devletimi kandırdığımı söylüyor.Sözde cumartesi günü işlem yapacağını belirten şahıs,2 gün sonrasında bana sesli olarak cumartesi pazar günleri mesaimiz yoktu şimdi ilgileneyim tarzında mesajlar yolladı.Ben Cimere çoktan şikayet verip ss attıktan sonra tabi ki :)
Onun dışında kendisiyle çelişen şahıs hizmet sağladığını sunyor fakat bu yaptıklarından sonra acaba ne kadarına güvenilebilir :)
Elinizden geleni ardına koymayınız efendim bırakın da haklıya haksıza Devletimiz karar versin.
Benim bir korkum ve şüphem yok verilen talimatları yerine getirip verdiğiniz gün ve saatler içerisinde bekleyip hizmet alamadıktan sonra şikayet ettiğim için.Şikayet sonrasında yapılan hizmetin bir önemi yok eğer ki yaptıysanız tabi.Para iadesinin de söz konusu olmadığını söylediniz.
Ben davamı asla geri çekmeyeceğim.İstediğiniz logları tutabilirsiiz.

bende bu firmadan sms almaya düşünüyordum. Şüpheye düştüm şuan.

Ben sunucu alacaktım. Sildim kafamdan artık burayı

aman dikkatli olun arkadaşlar tolga anaç tuğba anaç ikilisi yüz yılın dolandırıcı seçildi bir çok kişinin canını yaktılar ama haklarında aşırı fazla hukuki dava var şu anda.

Ben sunucu alacaktım. Sildim kafamdan artık burayı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri